Moskisvet.com
Jen Selter - 10

Novice

Slovencem se ob njej meša!

N.J.
07. 11. 2014 14.20
25

Na našem portalu moškisvet.com smo izvedli anketo, v kateri smo vas spraševali, kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč. In tukaj je tolažba za vsa dekleta z manjšim oprsjem: Slovenci najbolj padajo na ritke!

Jen Selter - 8
Jen Selter - 8 FOTO: Instagram

Izmed 10 delov telesa, ki smo jih izpostavili (zadnjica, prsi, obraz, noge, trebušček, lasje, stopala, vrat, roke in dlani), je skoraj polovica sodelujočih (48 odstotkov) odgovorila, da jih najbolj privlači zadnjica. Prsi so se uvrstile na drugo mesto z 21 odstotki glasov. Na tretjem mestu je obraz (11 odstotkov). Pri ženskah so bili rezultati nekoliko drugačni – največ jih je odgovorilo, da zadnjica, sledi obraz, prsi pa so na tretjem mestu. Zanimivo je, da ženske precej pomena dajejo lasem, ki so pristali na 4. mestu (pri moških je le 1 odstotek odgovoril, da jih privlačijo lasje), moški pa na 4. mesto postavljajo noge in trebušček na peto.

In dlani? Med moškimi se zanje ni opredelil niti en moški, medtem ko se ženskam zdijo enako pomembne kot stopala in roke. Skupaj je v anketi sicer sodelovalo 43.544 ljudi.

Anketa + Arhiv
Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382