Moskisvet.com
Princ Harry

Novice

Harry ga otresa, kraljica se trese zaradi kokaina

N.J.
29. 08. 2012 11.08
38

Situacija v Buckinghamski palači je vse prej kot rožnata, še posebej za princa Harryja. Če smo mislili, da so bile že njegove fotografije vrhunec škandala, je zdaj jasno, da je bil to le vrh ledene gore. Obstaja namreč tudi videoposnetek z dodatnimi podrobnostmi!

Princ Harry
Princ Harry FOTO:
Gorja za Buckinghamsko palačo ni in ni konec. Kot da nista zadostovali dve fotografiji, na katerih princ Harry v lasvegaškem hotelu v Adamovem kostumu ’naskakuje’ golo deklino, je zdaj privrela v medije še novica o tem, da je celotno dogajanje tudi posneto!

Princ naj bi se na posnetku zabaval in zganjal norčije, obkrožen z golimi dekleti, videti pa naj bi bilo mogoče tudi, da na zabavi ni bil prisoten zgolj alkohol, temveč tudi kokain. Lov na posnetek se je že začel, kraljeva družina pa se vsak dan bolj boji, da bi dejansko prišel v javnost - predvsem zaradi domnevne prisotnosti kokaina.

"Na posnetku je mogoče videti Harryja, kako v hotelski sobi vinjen in gol zganja norčije z golimi dekleti," poročajo na tračarski spletni strani RadarOnline.com. Dejstva o škandalu so sicer na plan privrela 17. avgusta, ko je Harry dopustoval v Las Vegasu, kjer je bila zadnja etapa njegove dobrodelne turneje.

Video naj še ne bi bil dostopen, prav tako še ne v prodaji, dejstvo pa je, da bo zagotovo vreden celo premoženje.

Kakor koli že pa se je lov na posnetek na spletu že začel. No, morda bo kraljevi družini uspelo pravočasno preprečiti njegovo objavo, kot je že poskušala preprečiti objavo fotografij (žal neuspešno), vsekakor pa jo Harry ne bo odnesel brez posledic. Ostal je namreč že brez dekleta Cresside Bonas, ki ga je po objavi fotografij zapustilo, ker se seznam njegovih neumnosti že vztrajno povečuje, zaradi fotografij v nacističnih oblačilih in golih fotografij ter morda celo posnetka pa ga čakajo posledice tudi v družinskem krogu. Zadrega namreč narašča iz dneva v dan in tokrat pogovor s člani kraljeve družine morda ne bo zadostoval.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394