Moskisvet.com
Eva Boto

Novice

Eva Boto razkrila, kako preživlja redke trenutke s svojim fantom

M. A.
31. 08. 2019 07.00
1

Moški so z Marsa, ženske pa z Venere, pogosto rečemo in če smo na portalu Moški svet pred nekaj tedni klepetali z Domnom Dornikom, vrhunskim triatloncem, ki je Sloveniji na evropskem prvenstvu v triatlonu prigaral bronasto odličje, v zasebnem življenju pa je partner pevke Eve Boto, smo zdaj na klepet povabili prav njo. Povedala nam je, kako z Domnom izkoristita skupne trenutke in kaj ji je v razmerju najpomembnejše.

Že v omenjenem pogovoru je Domen Dornik povedal, da ima največ prostega časa zvečer, tega pa posveti svojemu dekletu in tokrat smo poklepetali prav z Evo Boto, našo najmlajšo udeleženko na Evroviziji in jo vprašali po nasvetu, kako usklajevati urnike, če sta oba s partnerjem ves čas zasedena.

Domen Dornik, vrhunski triatlonec: ''Mislim, da moraš imeti v prvi vrsti ta šport rad, drugače ne gre.''
Preberi še
Domen Dornik, vrhunski triatlonec: ''Mislim, da moraš imeti v prvi vrsti ta šport rad, drugače ne gre.''
Eva in Domen sta par že več kot štiri leta.
Eva in Domen sta par že več kot štiri leta. FOTO: Miro Majcen

"Nikoli ni dolgčas, ampak mi je všeč, ker se oba medsebojno podpirava. To se mi zdi zelo pomembno. Partnerja moraš spoštovati, mu dati dihati in mu pustiti, da gradi svojo osebnost. To mi je res najpomembnejše; tako oba rasteva zase in greva boljša skupaj po skupni poti. Vse trenutke, ko sva skupaj, pa maksimalno izkoristiva. Sploh ni pomembno, koliko si skupaj, ampak kako ta čas izkoristiš. Posvetiti se moraš partnerju, ga razumeti, predvsem pa moraš biti strpen in iskren," pove Eva in doda, da Domen ve, da se jo najbolj 'kupi' s hrano. "Domen zelo dobro kuha, zato večkrat skupaj pripravljava večerjo, in to mi je nekaj najlepšega. Sicer pa je najina priljubljena destinacija Bohinj, zato greva vedno z veseljem tja."

Eva Boto nas je leta 2012, ko je imela komaj 16 let, zastopala na Evroviziji.
Eva Boto nas je leta 2012, ko je imela komaj 16 let, zastopala na Evroviziji. FOTO: Arhiv izvajalca

Domen in Eva sta kljub svoji mladosti prejšnji mesec praznovala že 4. obletnico zveze, Eva pa je prav njemu posvetila tudi svojo najnovejšo pesem Naj vedo, o čemer je spregovorila TUKAJ

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382