Moskisvet.com
Mario Balotelli

Novice

Balotelli v hudih težavah!

N.J.
01. 07. 2012 18.36
34

Pred finalnim spopadom za naslov evropskega nogometnega prvaka se je Mario Balotelli, strelec obeh golov na polfinalni tekmi proti nemški reprezentanci, znašel v hudih težavah, ki bodo še kako vplivale na njegovo prihodnost.

Mariu Balotelliju nekdanje dekle vrača udarec za vse skoke čez plot z novicami o nosečnosti in očetovstvu.
Mariu Balotelliju nekdanje dekle vrača udarec za vse skoke čez plot z novicami o nosečnosti in očetovstvu. FOTO: Reuters

Raffaella Fico svojemu nekdanjemu partnerju, nogometašu Mariu Balotelliju, s katerim sta se razšla pred dvema mesecema, nikakor ni pustila sproščeno začeti finalne tekme za naslov evropskega prvaka v nogometu. Razglasila je namreč, da je noseča in da je otrok Balotellijev.

Raffaella in Mario sta se razšla, ker naj bi jo on pogosto varal z drugimi ženskami, sedaj pa 24-letna Raffaella svojemu nekdanjemu nezvestemu partnerju vrača udarec. Tik pred finalom je namreč javno spregovorila o svoji nosečnosti in tem, da naj bi bil otrok Mariov. Italijanska manekenka, med drugim nekdanje dekle nogometaša Cristiana Ronalda, ki je nastopila tudi v italijanskem resničnostnem šovu Big Brother, je novico podala na dobrodelnem dogodku v Rimu, ko je pokazala svoj rastoči trebušček. Kakšen epilog bo dobila zgodba, še ne vemo, očitno pa je novica v določeni meri le vplivala na Balotellijevo razpoloženje in igro. Ali pač?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497