Moskisvet.com
Denis Avdić

Novice

Denis v pričakovanju!

N.J.
18. 02. 2014 09.40
2

Na POP TV konec marca prihaja zvezdniški šov ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS. Gre za še nikoli viden šov pri nas, za gledalce pa ob nedeljah zvečer prihaja Zabava z veliko začetnico. Voditelj šova bo karizmatični in duhoviti Denis Avdić.

ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS, marca na POP TV.Tudi na VOYO. Z vsemi pikantnostmi iz zakulisja oddaje.
DENIS AVDIĆ BO POSKBEL ZA ZABAVO.

Nedeljski večeri ne bodo več to, kar so bili do sedaj. Šov, ki bo poskrbela za neverjetne preobrazbe, duhovite nastope in glasbene izzive, bo vodil vedno nasmejan, dobre volje in pozitivni Denis Avdič.

Denis Avdič: ''Več je smeha, bolje je. Gre za šov, ki je pisan na moj karakter. Jaz se bom zabaval in upam, da se bodo tudi gledalci. Dobrodelnost, format, energija oddaje ... rečem lahko samo še, da komaj čakam. ''

STE PRIPRAVLJENI NA ZABAVO?

Ob nedeljah zvečer prihaja na POP TV nov zabavni format, ki bo s svojo spektakularnostjo in preobrazbami, kot jih še nismo doživeli, zabaval vse generacije.

Denis Avdić
Denis Avdić FOTO: POP TV

Ista skupina znanih tekmovalcev bo vsako nedeljo prevzela nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Njihove pesmi zagotovo poznamo prav vsi. Kako dobro jih poznajo tekmovalci, pa bomo videli kmalu. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali osvojiti v celoti.

Si predstavljate, da se izkušena dramska igralka preobrazi v angleško pevko Adele. Ali pa se najstniška zvezdnica prelevi v Jana Plestenjaka? Kostumografi, maskerji, koreografi, učitelji igre in petja in številni drugi strokovnjaki bodo vsak teden skupaj s tekmovalci poskrbeli, da bo finalni nedeljski nastop vrhunski.

Ocenjevala jih bo strokovna žirija in gledalci, ki bodo priča popolni preobrazbi – petje, mimika, gibi in vizualna podoba tekmovalcev se bodo morali čim bolj približati izbranemu pevcu. Vsako nedeljo bodo morali tekmovalci ŠOKIRATI in seveda PREPRIČATI. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo vsako nedeljo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca. Nagrada pa bo šla v dobrodelne namene!

Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS: »Ob nedeljskih večerih boste na POP TV uživali v neverjetnih preobrazbah, dovršenih nastopih in glasbenih uspešnicah. V najbolj vročem šovu ta hip Znan obraz ima svoj glas boste videli, da se lahko znani Slovenci prelevijo v marsikaterega domačega in tujega glasbenega izvajalca. Ne zamudite razkošne televizijske zabave, ki smo ji dodali tudi dobrodelno noto

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400