Moskisvet.com
Simona - 2

Novice

Grozljivo! Zakaj je 18-letna Simona morala umreti?!

N.J.
12. 09. 2013 10.16
26

18-letnica je nova žrtev erotične igrice, ki je ušla nadzoru. Svojega morilca je spoznala preko spleta, saj je iskala način, kako uiti iz Romunije in srečno zaživeti v Italiji.

Še en primer ekstremne erotične igrice, tokrat davljenja, ki se ni izšlo po načrtih. Umor je priznal 41-letni Andrea Pizzocolo iz Milana, sicer poročen očka petletne deklice, ki so ga v noči na 9. september aretirali zaradi umora 18-letne Romunke Simone Ailoaiei.

Simona - 2
Simona - 2 FOTO:

Andrea in Simona sta se spoznala preko spleta, v petek 7. septembra, pa sta se že drugič sestala. Simona, ki je pravkar dopolnila 18 let, je pristala v sadomazohističen odnos, ko jo je 41-letnik začel daviti pa je kmalu ugotovil, da ne dekle ne diha več.

Sprva je, kot je povedal, zanko skušal odtegniti, a je ni mogel, zato se je ustrašil. "Izgubil sem glavo, zmešalo se mi je," je povedal ob aretaciji in dodal, da jo je zatem naložil v avtomobil. Z avtomobilom se je brezglavo vozil okoli Milana in na koncu pristal na koruznem polju v okolici mesta. Dekle je še enkrat, čeprav je bila že mrtva, zlorabil, truplo pa nato prekril čez obraz s hotelskim prtičkom in se odpeljal. In prav tam je dekle našel tamkajšnji kmet - golo, zvezano in pokrito z belim hotelskim prtičkom. Poklical je policiste, prtiček z logotipom hotela pa je bil tisti, ki je izdal morilca.
 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400