Moskisvet.com
Videoigra, ki jo nadzirate z urinom - 1

Zanimivo

Videoigra, ki jo nadzirate z urinom

M.J.
21. 12. 2010 14.58
3

Obstaja kar nekaj rešitev, nameščenih na moških pisoarjih, ki naredijo uriniranje bolj nadzorovano in obenem preprečijo nepotrebno škropljenje z 'gasilsko cevjo' po tleh ali okolici.

Med najpopularnejše spada nogomet, kjer poskuša posameznik spraviti žogico v gol.
Med najpopularnejše spada nogomet, kjer poskuša posameznik spraviti žogico v gol. FOTO: arhiv proizvajalca

Medtem ko obstaja kar nekaj bolj ali manj oblikovno dovršenih pisoarjev ali napravic, ki 'usmerjajo' moški curek, so Japonci, kot je za njih značilno, iz uriniranja naredili svojevrstno znanost in zabavo. Moško olajšanje so tako spremenili v videoigro.
Videoigra z imenom Toirettsu (ki združuje japonske besede 'igrača', 'dajmo' in 'stranišče') je najnovejša pogruntavščina japonskega podjetja Sega. Naprava uporabniku pisoarja postreže z več igrami in je opremljena s senzorji, ki merijo hitrost in lokacijo urina. Hitrost urina pa je ključnega pomena za upravljanje posamezne igre. Uporabnik lahko prek LCD-zaslona izbira med brisanjem grafitov s cevjo (s svojim urinom), gašenjem požara, povzročanjem vetra, ki dviguje ženska krila in 'bukakke' bojem, s katerim tekmuje s 'sosedom' v streljanju mleka iz nosa. Da, igra je namenjena tudi več igralcem hkrati.

Videoigra z imenom Toirettsu je najnovejša pogruntavščina japonskega podjetja Sega.
Videoigra z imenom Toirettsu je najnovejša pogruntavščina japonskega podjetja Sega. FOTO: arhiv proizvajalca

Toirettsu je modernizirana in digitalizirana verzija malih tarč, ki jih ponavadi najdemo v pisoarjih. Med najpopularnejše spadata nogomet, kjer posameznik poskuša spraviti žogico v gol, ali čebelica, ki jo uporabnik poskuša zadeti s svojim curkom. Zato ni čudno, da je japonska igra namenjena predvsem restavracijam in straniščem veleblagovnic, ki poskušajo z usmerjenim uriniranjem prihraniti pri čiščenju in izboljšati ugled stranišč. Poleg tega omogoča Toirettsu tudi prikazovanje reklam na svojih zaslonih.

Oglejte si tudi javna stranišča za najbolj zahtevne uporabnike.
 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414