Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

VIDEO: Trgovino poskušal oropati v kostumu!

S.R.
10. 09. 2011 10.00
1

Vsi roparji pač niso najbolj bistre glave in jim zakrivanje potez včasih predstavlja problem. Namesto običajnih rutk, kapuc in ženskih nogavic čez glavo so v San Diegu v Ameriki nadzorne kamere posnele nekega roparja, ki je trgovino poskušal oropati kar v kostumu.

Policija v San Diegu (Kalifornija) je namreč prejela posnetke nadzorne kamere iz manjše trgovine v mestu, ki prikazujejo poskus ropa moškega, oblečenega kar v kostum priljubljenega ameriškega junaka Gumbyja. Gre za glavnega junaka istoimenske animirane serije, ki so jo na malih zaslonih v ZDA vrteli kar 35 let, posneli pa so več kot 230 epizod. Gumby je bil sicer narejen iz plastelina, serijo pa so snemali s pomočjo posebne tehnike 'stop motion'.
Kakor koli že, moški na posnetku je bil oblečen prav v Gumbyja, prodajalcu trgovine 7-Eleven pa je poskušal dopovedati, da gre za rop in da naj mu izroči denar. Zaradi kostuma pa ga prodajalec seveda ni jemal resno, zato se je nesojeni ropar začel zvijati v kostumu, kot da išče pištolo, a mu je na tla padlo le 27 centov, nato pa je pobegnil iz trgovine.
Detektiv Gary Hassen je za lokalno televizijo povedal, da prodajalec očitno ni nikoli slišal za Gumbyja, temveč je menil, da gre za zeleno verzijo priljubljenega risanega junaka SpongeBoba. Slednje niti ni tako neverjetno, saj so serijo Gumby nehali predvajati že leta 1989.
Ko je prodajalcu postalo jasno, da ga želi moški v kostumu oropati, je slednjemu odvrnil le, naj ne trati časa, saj v blagajni tako ali tako ni veliko denarja. Prodajalcu se dogodek sploh ni zdel pomemben in ga ni niti prijavil. To je po ogledu posnetka storil njegov nadzornik. Detektiv Hassen pravi, da policija dogodek obravnava skrajno resno ter da za vsako koristno informacijo ponujajo 1000 dolarjev nagrade. Oglejte si videoposnetek spodletelega ropa moškega v kostumu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497