Moskisvet.com
Jani Lane

Zanimivo

Umrl rocker Jani Lane

K.Š.
12. 08. 2011 09.38
3

Umrl je Jani Lane, nekdanji pevec glam rock skupine Warrant, ki je s svojim angelskim videzom v 90. letih prejšnjega stoletja navduševal dekleta po vsem svetu. Vzrok smrti še ni znan.

Jani v 90-ih in Jani pred kratkim ...
Jani v 90-ih in Jani pred kratkim ... FOTO:
Pevca legendarne skupine Warrant so našli mrtvega v losangeleškem hotelu Comfort Inn. Ena najbolj priljubljenih skladb skupine Warrant je bila pesem Heaven, ki je rockerje izstrelila med zvezde takrat zelo priljubljenega glam rocka.

Jani je živel pravo rockersko življenje in kot mladenič užival v družbi lepih deklet, alkohola in drog. Ko je zvezda skupine Warrant začela nekoliko ugašati, je Jani žal izbral napačno pot. Padel je v primež alkohola in zaradi različnih incidentov večkrat končal v zaporu. Večkrat je tudi zapustil skupino.

Največji hit, ki ga je napisal, je gotovo skladba Cherry Pie, ki je leta 1990 kraljevala na vseh svetovnih lestvicah. Pri tej skladbi je Jani sodeloval z velikim prijateljem, sicer kitaristom skupine Poison, C.C Devilom.

Rockerji pa na žalost res umirajo mlajši … Statistični podatki, ki poleg vzroka smrti, ki je v večini primerov droga ali alkohol, prikazujejo tudi to, da je povprečna življenjska doba ameriških rockerjev le 37 let.

Skupina Warrant nekoč
Skupina Warrant nekoč FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497