Moskisvet.com
Učiteljice - 2

Zanimivo

Učiteljice, ki so zlorabile učence

R.B.
17. 12. 2010 11.20
26

Vsakdo, ki ima rad ženske, si je v mladih letih vsaj enkrat zaželel učiteljico. Mnogim so bile učiteljice pravi motiv za spoznavanje svojega telesa, vendar je le redkim fantom uspel veliki met. Tako ali drugače.

Melissa Ann Andreini
Melissa Ann Andreini FOTO: Google
Mokre sanje vsakega fantiča so seksi učiteljice, ki v oprijetem krilu z migajočo napeto zadnjico pišejo po tabli in ponesreči iz roke spustijo kredo na tla. Ker kreda ne sme kar tako ležati na tleh, jo mora dama tudi pobrati in takrat večini učencev polepša dan.

Brhke učiteljice, po možnosti samske ali neizživete, ki so "živeti" začele šele v dvajsetih ali celo kasneje, gredo v nos staršem, saj mladim fantom lahko zgodnjepubertetno mečkanje pusti hude nepopravljive posledice. V zadnjih letih je bilo kar nekaj žensk obtoženih in tudi obsojenih spolne zlorabe ali seksa z mladoletno osebo, ki je predvsem v ZDA prepovedan in sprejet kot pedofilsko dejanje.

Poglejmo nekaj primerov ameriških pohotnih učiteljic, ki so svoje učence "učile" reprodukcijskih tehnik in bile zato kaznovane.

1. Melissa Ann Andreini iz Utaha je leta 2009 zapeljala svojega petnajstletnega učenca in se mu podredila na svojem domu blizu šole. Po seksu mu je plačala 1550 ameriških dolarjev (1.160 evrov), vendar očitno to ni bilo dovolj in mali jo je izdal svoji materi. Andreinijeva čaka na sojenje, na prostost bi lahko prišla po plačilu varščine v višini 10.000 dolarjev (7.400 evrov), vendar jih nima, ker je večino prihrankov v dobri veri dala mlademu ljubimcu.

Becci Hill
Becci Hill FOTO: Google
2.  Lisa Lynette Clark iz New Jerseyja je 37 let stara učiteljica, ki pa sanj ni uresničila svojemu učencu, temveč prijatelju svojega sina. Da bo mera polna, se je zaradi bizarnih zakonov, ki veljajo v ameriški zvezni državi Georgii, uspela z mladim fantom tudi poročiti, saj se tam mladoletni fantje lahko poročijo, če je partnerica noseča. Oblastem je kasneje Clarkovo vseeno uspelo spraviti za zapahe za osem mesecev, vendar danes še vedno "uživa" v zakonu s svojim mladim možem.

3. Becci Hill so policisti zalotili na podeželski cesti, ko je seksala s svojim avtističnim varovancem iz osnovne šole, kjer je tudi poučevala. Fant je takrat imel 17 let in izkazalo se je, da imata spolne odnose že dve leti. Hillova je dobila tri leta zapora in prišla na seznam seksualnih delikventov.

4. Kelsey Peterson je bila učiteljica v Lexington Middle School v Južni Karolini in se je zaljubila v 12-letnega učenca, s katerim je imela kar enoletni pestri odnos. Ko so starši mladega Fernanda Rodrigueza začeli sumiti za nečednosti, je par pobegnil v Mehiko, kjer so jih prijele oblasti. Petersonova je dobila šest let zapora.

Abbie Jane Swogger
Abbie Jane Swogger FOTO: Google

5. Abbie Jane Swogger, osemindvajsetletna učiteljica na osnovni šoli v Pensilvaniji je imela odprto seksualno razmerje z več štirinajst- in petnajstletnimi učenci. Med orgijami, kjer so uporabljali tudi alkohol in kanabis, se je med neprimernimi dejanji in v neprimernih pozah tudi fotografirala z njimi. Dobila je sedem let zapora.

Vsekakor ni primerno, da odrasla ženska mlademu fantu pokaže več, kot bi smela, saj je to pedofilija in spolni prestopek. Vendar nikjer ne piše, kako se je vse to zdelo mladim fantom, ki se jim je odprlo nebo. Morda bo treba počakati do takrat, ko bodo starejši in bodo lahko objektivno ocenili posledice. Po mnenju stroke pa so lahko posledice katastrofalne.

Kakor koli že, verjetno so nekateri izmed dečkov uspeli uresničiti najbolj mokre sanje, vendar fantje ne poskušajte zapeljevati svojih učiteljic, saj vas lahko izključijo iz šole, poleg tega pa boste nekomu zelo zagrenili življenje!

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497