Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Ribič je fotografiral legendarno škotsko pošat Nessie

U.K.
15. 09. 2011 16.24
34

Najbolj legendarna jezerska pošast očitno še ni mrtva. Vsaj glede na posnetke in pričevanja ribiča, ki je uspel fotografirati … nekaj.

Jon Rowe namreč trdi, da je v bližini svoje ribje farme posnel fotografije, na katerih naj bi bila legendarna Nessie. Jon je dejal, da je videl dve grbi, ki sta malo po tem, ko ju je fotografiral, izginili v temno jezero.

''Že vse življenje delam na jezeru in še nikoli nisem videl česa takšnega,'' je povedal Jon in s tem nekako namignil, da gotovo gre za Nessie.

31-letnik sicer pred tem ni verjel v jezersko pošast, dokler ni naredil teh posnetkov. ''Ni bila boja, saj bi bile vidne vrvi. Poleg tega ni šlo za ptiče, saj so izginili v globinah jezera.“

Legenda o pošasti Loch Nessa se je začela okoli leta 1933, ko sta o nenavadni pošasti poročala George Spicer in njegova žena. Takrat naj bi namreč opazila nenavadno bitje, ki je prečkalo cesto. Od takrat naprej so številni ljudje poročali o Nessie, a o 'njenem' obstoju ni nobenega dokaza.

Žal tega dokaza ne ponujajo niti Jonove fotografije, saj so premalo jasne, da bi lahko kar koli potrdile ali ovrgle.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492