Moskisvet.com
Par v postelji - 5

Erotika

Malo za šalo, malo zares: Postanite lovec na ženske trofeje

Moškisvet.com
19. 04. 2016 08.09
9

"Ker je zabavno", to je menda edini pravi razlog, zakaj nekomu 'ukrasti' dekle. Razlogi, kot so dvigovanje ega ali zlobe, pač niso moralno sprejemljivi.

Prvi korak - informacije so ključ
Prvi korak - informacije so ključ FOTO: iStockphoto
Informacije so ključ

Če želite ukrasti žensko, ki pripada drugemu, jo morate najprej najti. Nekatere ženske se, zato da nas na lep način zavrnejo, samo pretvarjajo, da imajo fanta. Za vsakega kradljivca punc je to precej moteče, saj zapravijo ogromno časa, preden ugotovijo, da fanta v resnici nima. Zato je ključnega pomena, da čim prej ugotovite, ali je v resnici v zvezi.

Težave boste imeli tudi, če je punca s fantom šele nekaj mesecev. To je obdobje t. i. „medenih tednov“ in v tem obdobju večina žensk drugih moških sploh ne opazi, zato jo boste težko spravili v posteljo. Nekje po enem letu zveze pa ženske (tudi moški seveda) padejo v rutino, ki jo bo gotovo dolgočasila in zaželela si bo spremembe, svežega mesa, tako da se splača vložiti malo truda.

Naj vaš izgled govori namesto vas

Vrsta obleke ni toliko pomembna, kot je pomembno, da izgledate bolje kot njen fant. Ko greste v napad, bodite urejeni in čisti. V veliki večini pa je moška lepota merjena z debelino denarnice. Žal tako pač je. Revni ljudje seksajo manj in redkeje menjajo partnerje kot bogati.

Obleka
Obleka FOTO: iStockphoto
Stavite na pravi pristop

Najbolje je, če uporabite normalen pristop; kot do ženske, za katero sklepate, da je samska. Če že v naprej veste, da ima fanta, potem ste v prednosti, saj veste, da vas bo zavrnila in se boste lažje osredotočili na dano misijo. Pogovarjajte se z njo, dajajte ji komplimente, flirtajte, pač kar koli vam navadno pomaga.

Če vam ne pove, da ima fanta, vi pa to veste, je najbolje, da odnehate. Verjetno ga ima namen zapustiti in išče novo žrtev. A najverjetneje je, da vam bo vljudno povedala, da je v vezi. Povejte ji, da vas to ne moti, da bi bili z njo radi samo prijatelji. S tem boste postavili temelje svojega „zlobnega“ načrta. 

Zamenjajte pogovor z bolj sproščenimi temami. Sprašujte jo o njem. S tem jo boste sprostili, saj boste pokazali, da vam je vseeno, če je v zvezi. Še bolje, nakažite, da bi ga radi spoznali, čeprav je to zadnje, kar si v resnici želite.

Kaj položaj pri seksu pove o vaši osebnosti
Kaj položaj pri seksu pove o vaši osebnosti FOTO: iStockphoto

Čas je za akcijo

Ko sta že nekaj časa prijatelja – sami boste morali presoditi, kdaj je čas dozorel – krenite v akcijo. Pazite, če vam spodleti, jo boste po vsej verjetnosti izgubili tudi kot prijateljico, tako da se dobro zavedajte, kaj počnete. Flirtajte z njo, ko bosta sama, in če je bolj sramežljiva, je tu zmeraj veliki prijatelj osvajalcev, alkohol.

Presenetite jo s poljubom, kar jo bo gotovo zmedlo. Lahko se zgodi, da vas bo oklofutala, pa da ne bo nikoli več spregovorila z vami. V tem primeru je najbolje, da se opravičite in obupate. Druga možnost pa je, da se bo naš vaš poljub odzvala in takrat morate zagrabiti priložnost.

Izkušen lovec je vedno na lovu

Če ste eden tistih, ki iščete samo malo razvedrila, potem je najbolje, da se po nekaj strastnih nočeh opravičite, priznate, da je bila vse skupaj napaka in jo pošljete nazaj k njenemu fantu. Če pa želite, da prekine z njim, se pripravite na dolgo, mučno obdobje prekinitve in na to, da boste verjetno prevzeli fantovo vlogo. Zapomnite si, če zamenjata vlogi, potem jo lahko kdo spelje tudi vam.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479