Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Umetnost seksualnega odvisneža?

K.Š.
28. 08. 2011 11.03
4

Terry Richardson je priznani ameriški fotograf, ki pa si je zaradi zlorabe svojega položaja nakopal že kup težav. Pred kratkim je na svojem blogu objavil nekaj fotografij lepotic 'zgoraj brez'.

Iz glasbe v fotografijo

Terry Richardson je 46-letni ameriški fotograf, ki je sicer pred fotoaparatom v rokah držal bas kitaro. Njegove fotografije so neposredne in udarne, take kot glasba, ki jo je izvajal v punk rock zasedbi The Invisible Government.

Bob Richardson

Terry, ki se je rodil v New Yorku, je sin priznanega fotografa Boba Richardsona, ki se je tudi ukvarjal z modno fotografijo in ki naj bi imel nemalo problemov. Bob Richardson je bil namreč odvisen od drog in je imel precej psihičnih težav.

Jih res nadleguje?

Terryjeve fotografije imajo v večini seksualno vsebino ... Njegov odnos do modelov, s katerimi dela, pa je bil velikokrat problematičen. Kar nekaj modelov je namreč trdilo, da je delo z Richardsonom na meji spolnega nadlegovanja. Richardson je bil obtožen zlorabe svojega položaja z namenom, da bi imel z mladimi dekleti spolne odnose. Njegov odnos do žensk pa naj bi bil več kot ponižujoč. Kakor koli že, rečemo lahko, da je Richardson izjemen fotograf, ki v preprostem slogu pove veliko več kot mnogi drugi.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497