Moskisvet.com
Darila, darila, darila

Zanimivo

Darila, darila, darila

U.K.
14. 12. 2010 14.35
0

Iščete pravo darilo, s katerim bi razveselili svoje najbližje? Oglejte si nekatera najbolj popularna darila letošnjega leta iz področja tehnologije, erotike in nenazadnje tudi luksuza.

Zdi se, da se božič in novo leto v glavnem vrtita samo še okoli daril. In za marsikoga je božično-novoletna nakupovalna mrzlica prava mora. Morda vam lahko z nekaterimi idejami vsaj malce olajšamo nakupovalno mrzlico.

Neato
Neato FOTO: arhiv proizvajalca

Nekatera darila so izjemno draga in precej zunaj finančnih zmožnosti povprečnega Slovenca, kar pa ne pomeni, da si jih ne bi vsaj ogledali. Recimo mobilni telefon, ki stane neverjetnih 1.610.000 evrov. Ekskluzivni telefon je v celoti prevlečen z zlatom in posut z visoko kakovostnimi dragimi kamni. V najbolj uporaben gumb na telefonu je vgrajen 6,6-karatni diamant, vsi robovi telefona imajo belo obrobo, narejeno iz 136 fino obdelanih diamantov.

Precej bolj dosegljive za povprečnega kupca so tehnološke naprave, ki jih je znani tehnološki analitik Rob Enderle označil za najboljše v letu 2010. Mednje sodi robotski sesalec neato.
Neato uporablja tehnologijo podobno tisti, ki jo testirajo pri samovozečih avtomobilih.

Black Ops
Black Ops FOTO: arhiv proizvajalca

Če pa iščete darila, ki so relativno poceni, a bodo vseeno navdušila, potem si morate ogledati še malce nora darila za tehnične manijake. Action Cam, recimo, je darilo za vse adrenalinske odvisnike. Kamero lahko nastavite na kolo, čelado … in ima pravzaprav kar močno videokamero. 1,3 megapiksla, 640 x 480 VGA in je kot takšna odlično ter relativno poceni darilo.

Odlično darilo je lahko tudi videoigra in leto 2010 je ponudilo nekaj izjemnih iger. Med najboljše in tudi najbolj kontroverzne leta 2010 sodi gotovo Call of Duty: Black Ops. Serija Call of Duty se je začela z drugo svetovno vojno, kjer igralec sodeluje v nekaterih večjih bitkah v Evropi, Afriki in Aziji. Po dveh igrah (Modern Warfare), ki igralca odpeljeta v svet modernega bojevanja, pa igralec v igri Black Ops sodeluje v Vietnamu in nekaterih skrivnih misijah med hladno vojno. Igra nikakor ne razočara in se ponaša tudi z zelo dobro zgodbo.

Darila, darila, darila
Darila, darila, darila FOTO: iStockphoto

Niso pa vsa elektronsko-tehnološka darila samo za moške. Tudi za ženske obstaja cel kup napravic, ki jim bodo všeč. Grelni copatki znajo žensko zelo razveseliti. Še posebno, če ste v duhu krize bili primorani zmanjševati stroške ogrevanja stanovanja, vode ali celo hrane. Premražene noge niso šala. Poleg tega pa se ženske v noge ne potijo toliko kot moški. Vsaj one tako pravijo. Zanimivo je, da na trgu obstajajo tudi taki, ki se polnijo na USB ali celo takšni, ki jih segrejemo kar v mikrovalovki.

Vedno pa so dobrodošle tudi ideje za erotična darila in čeprav je mnogo erotičnih igračk namenjenih ženskam, pa jih je tudi cel kup, ki so primerne za moške. Na primer oralni masturbator, idealno darilo za vse tiste moške, ki obožujejo oralni seks. Masturbator je oblikovan kot prava ženska usta, vključno s 'piercingom' v jeziku.

Z erotičnim darilom pa lahko moški osrečijo tudi svojo izvoljenko in kar je še bolje, s takšnim darilom sta nagrajena oba, saj lahko razna erotična darilca precej popestrijo spolno življenje. Dober primer je masažna naprava Aphrodite, ki jo priporoča celo Oprah. Infrardeča naprava z različnimi nastavki in hitrostmi zagotavlja odlično stimulacijo erogenih con.

Naj bodo zabavna, draga, koristna – darila so zmeraj mišljena kot pozornost. Nenazadnje veliko povedo o tem, kako dobro poznate svoje ljubljene in je zato pravilna izbira darila lahko ključnega pomena, kako se bodo prazniki končali.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497