Moskisvet.com
Dunja Ilić - 16

Zanimivo

Če pa vas ta Srbkinja ne vzburi ...

E.N.
17. 11. 2011 10.14
25

Vroča kratkolasa Dunja predstavlja svoj najnovejši spot, v katerem v družbi treh seksi blondink prepeva, da bi se rada le malce poigrala ... Spet seksi in zapeljiva, kot v vseh drugih spotih. Oglejte si jo in uživajte, ker je punca res vredna greha!

Dunja se dobro zaveda, da je nadpovprečno seksi in nadpovprečno inteligentna.
Dunja se dobro zaveda, da je nadpovprečno seksi in nadpovprečno inteligentna. FOTO: YouTube
Lepotička, ki prihaja iz družine intelektualcev, želi zabavati in šokirati ... Dosegla pa je že ogromno in stara je le 20 let.

Dunja je mlada srbska glasbena izvajalka, ki pa je poleg prepevanja in plesanja znana tudi po tem, da je izdala že štiri knjige, da uspešno obiskuje kar dve fakulteti hkrati in da je napisala kup zelo branih kolumn. Dunja je med nedavnim intervjujem povedala, da ni enostavno biti Dunja Ilić: "Takšne ženske kot sem jaz, s tako kombinacijo fizičnega videza in mentalnega sklopa, so veliko bolj na udaru od drugih žensk, ki nimajo tako specifičnega karakterja, talenta in fizičnih atributov. To je pač Srbija in jaz sem na to navajena, vendar se ne bom nikoli predala in ne bom podlegla pritiskom."
Dunja vedno poskrbi, da se o njej piše in govori ... Njeni videospoti pa so polni erotičnega naboja. Pred nekaj dnevi je predstavila zadnjega U dahu, s katerim bo zapeljala predvsem ljubitelje egipčanske zgodovine ... Eden od njenih najbolj vročih spotov pa je zagotovo Euforija, v katerem je Dunja res presneto seksi.

Ne pozabite pa tudi na našo nagradno igro Učvrstite svoje telo!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376