Moskisvet.com
Lepotica

Erotika

10 zlatih pravil za pristop k ženskam

U.K.
21. 08. 2018 15.29
14

Za večino moških je zavrnitev ena najbolj bolečih stvari, ki se jim lahko zgodijo in zato raje ne poskusijo pristopiti k dekletu, saj so prepričani, da se bodo ponižali.

Ste že kdaj videli lepotico, ki hodi popolnoma zaljubljena ob moškem, ki je vse prej kot 'hollywoodski lepotec'? Eden glavnih korakov pri osvojitvi ženskega srca je pristop. Prvi vtis je izjemno pomemben in veliko moških 'pogori' ravno v tej fazi. Zato si preberite nekaj nasvetov, s katerimi boste bolj samozavestno in lažje osvojili lepotico, ki se nahaja v vaši bližini.

Bodite zmeraj pripravljeni
Privlačne ženske so vse okoli nas, v trgovinah, bankah, na cesti, in treba je izkoristiti vsako priložnost. Seveda je na teh lokacijah precej težje navezati pogovor z nekom kot recimo v barih ali zabavah, a lahko takšne 'spontane' situacije prinesejo odlične rezultate. Najbolje je prebiti led s kakšno kratko pripombo glede dogajanja okoli vas.
Pristop k privlačni neznanki je za večino ljudi precej neprijeten, saj se v večini primerov vsi bojimo zavrnitve. Dober način, kako izboljšati komunikacijo z neznanci, je ta, da enostavno ogovorite naključne mimoidoče in jih poskušate pritegniti v pogovor, pa naj bo to moški ali ženska. Poleg tega, da boste izgubili tremo, boste morda pridobili novega prijatelja ali prijateljico. Če vas je strah pristopiti k ženski, poglejte prvi stavek tega pravila. Če vam ne bo uspelo pri eni, vam bo pri drugi. Poskus ni pomemben, šteje samo cilj.

Ne uporabljajte 'pickup' fraz
Čeprav so nekatere smešne in znajo biti prav zaradi tega celo uspešne, pa so stare obrabljene fraze za ženske prej neprivlačne kot nasprotno. Spontanost, četudi je zaigrana, je precej bolj uspešna. Bodite pozitivni, pohvalite njen izgled, a pazite, da ne boste izpadli kot zalezovalec. Na primer: „Že pol ure te opazujem ….“ Poskušajte predvidevati njen odgovor oziroma reakcijo in ne pozabite na pravilo – najboljši sogovornik je poslušalec.

Ne bojte se zavrnitve
To je verjetno eno najpomembnejših pravil glede osvajanja žensk. Samo vprašajte se, kaj lahko izgubite? Morda je nekoliko ranjen ponos, a po nekaj zavrnitvah tega ne boste več čutili. Verjemite, nihče ni stoodstoten, kar se tiče osvajanja žensk. Osebe, ki se bojijo zavrnitve, so že v naprej bolj kot ne obsojene na propad. Prepričajte sami sebe, da se želite samo pogovarjati z njo. Vse, kar se zgodi naprej, je samo bonus. V večini primerov niti ni tako pomembno, kakšne besede uporabljate, temveč bolj ton in govorica telesa, ki morata izžarevati samozavest.

Plenilke, ki prežijo na moške
Plenilke, ki prežijo na moške FOTO: iStockphoto


Poskušajte prebrati govorico njenega telesa
Obstaja cela znanost o govorici telesa in vsak znak, ki ga ženska da, je odvisen predvsem od situacije, zato jih je težko posplošiti. Kljub temu, živčno potrkavanje s prsti in beganje z očmi navadno pomenita, da se počuti nelagodno, kar pomeni, da se je bolje umakniti ali spremeniti taktiko. Oblizovanje ustnic, igranje z lasmi ali celo trepljanje lastnih ušesnih mečic so navadno signali, da ste na pravi poti.
Smeh avtomatično vzamemo kot pozitiven signal. Vendar obstaja več vrst nasmehov. Odprt smeh, pri katerem pokaže zobe, navadno pomeni, da ste ji všeč, če se med smehom obrača stran in ne kaže zob, jo verjetno dolgočasite, a se smehlja, ker je vljudna. Pazite tudi na svojo govorico telesa, ženske so pri branju telesne govorice precej spretnejše od moških.

Ne pretiravajte s komplimenti
Tudi če uporabite kompliment pri prebijanju ledu, z njimi ne smete pretiravati. Če bo dobila preveč komplimentov, ali da bodo pretirani, bo hitro spregledala vašo igro. Poleg tega je pretirana hvala navadno neprijetna. Dokler niste žaljivi, ji brez težav lahko poveste, da se s čim ne strinjate. Pokažite, da imate svoje mnenje in da želja po seksu ne more spremeniti vaših načel. S tem ji boste dali tudi vedeti, da z vami ne more kar tako pometati, kar je za večino žensk seksi.

Laganje
Laganje je dolgoročno navadno slabo, saj vas bo slej kot prej spregledala. Resnica po drugi strani, pa vam lahko zapre vrata do priložnostnega seksa. Navsezadnje ima vsak človek svoja načela in se mora sam odločiti kaj si želi in kako daleč je pripravljen iti. Navsezadnje ženske niso krhka, nedolžna bitjeca, ki jih zavede že nasmeh ali nekaj besed. Najbolje je, da ste iskreni glede tega kakšni so vaši nameni, a nikakor ne smete kar udariti z njimi na plan.

Lepa ženska
Lepa ženska FOTO: iStockphoto

Imejte dobrega 'kopilota'
Ženska bo bolj sproščena, če jo pripeljete do mize, kjer so tudi drugi ljudje, se pravi vaši prijatelji. S tem je namreč ne boste kar takoj prisilili v zmenek. Idealen kopilot je duhovit, dober sogovornik, ki ve kdaj se mora ustaviti, da ne bo preusmeril vse pozornosti nase. Poleg tega mora poznati načela osvajanja, da bo vedel, kdaj ne boste več potrebovali njegove pomoči in se bo počasi umaknil v ozadje, ali pa bo zabaval njene prijateljice in prijatelje. Dober kopilot je tisti, ki ima v mislih vaše interese in ne svoje. Ne smete pozabiti in vrniti usluge, ko jo bo potreboval.

Ne pozabite na nagrado
Ko mislite, da ste dekle osvojili, predlagajte pijačo v dvoje. Lahko ste bolj drzni in jo poskušate poljubiti ali ji samo predlagajte, da bi odšli kam bolj na samo. Če pa niste prepričani, da bo odšla z vami, jo raje prosite samo za telefonsko, ali celo bolje, za njen e-mail naslov. Spletni naslov je manj obvezujoč od telefonskega pogovora, zato ga bo raje izročila kot telefonsko. Nato gradite naprej. Morda vam bo ob prošnji za e-mail naslov kar sama ponudila tudi telefonsko številko.

Imejte več želez v ognju
V tej točki je mišljen predvsem pristop do ženske. Če se boste pogovarjali z dekletom v vrsti v banki, to ne pomeni, da se čez dve uri ne smete pogovarjati z drugim dekletom na pošti. Vaja dela mojstra in večkrat ko boste poskušali, bolje se boste odrezali.
Navsezadnje so raziskave pokazala, da ženske bolj privlačijo moški, ki so obkroženi z drugimi ženskami, kot tisti, ki recimo v baru sedijo sami. Z več železa v ognju, boste lažje osvojili tisto, ki vam je najbolj všeč.
Poleg tega si boste s tem, da boste uspešni pri več ženskah hkrati, zvišali samozavest in ženske se dobesedno lepijo na samozavest. Če bo ugotovila, da ste mirni, samozavestni in da ne skačete po njej samo zato ker nimate drugih možnosti, se bo tudi ona potrudila, da postane številka ena na vašem seznamu.

Ženska v postelji
Ženska v postelji FOTO: iStockphoto

Pozitivne lastnosti
Osredotočite se na svoje pozitivne lastnosti, a jih ji ne mečite v obraz. Napeljite tako, da jih bo odkrila sama. Če recimo igrate ali pojete v glasbeni skupini, se s pogovorom čisto slučajno dotaknite teme, kot da se vam to ne zdi pomembno in pustite, da ona izvleče iz vas podrobnosti. Samohvala, čeprav pove veliko o samozavesti, ni privlačna in mislila si bo, da boste vso pozornost namenili samo sebi.

Razumeti je treba, da ne obstajajo neka univerzalna pravila, kako osvojiti žensko, zato si mora vsak sam pripraviti svojo strategijo in jo prilagoditi glede na dekle, ki jo poskuša osvojiti.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470