Moskisvet.com
Chris Hemsworth Luke Zocchi

Telovadba

Tako z ''Zokijem'' trenira filmski Thor Chris Hemsworth

A.P.
09. 08. 2019 06.32
0

Vedno izklesani hollywoodski igralec Chris Hemsworth je pokazal, kako se preobrazi v filmskega Thora, čigar kladivo je sicer nedavno predal ženski kolegici.

Avstralski igralec Chris Hemsworth, ki se je proslavil z vlogo Thora v Marvelovih filmih in je bil leta 2014 razglašen za najbolj seksi zemljana po izboru ameriške revije People, je moral za vlogo nordijskega boga fizično izjemno garati.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kljub temu da se je od vloge po dolgih letih poslovil, pa še vedno skrbi za svoj stas. Do izklesanega telesa, ob katerem vdihujejo vsa dekleta in mu ga zavida večina moških, mu je in mu še vedno pomaga osebni trener in prijatelj Luke Zocchi, o katerem ima Avstralec samo najboljše mnenje.

Treniraj kot Batman – vaje za moč nog in fleksibilnost
Preberi še
Treniraj kot Batman – vaje za moč nog in fleksibilnost

V preteklosti je Hemsworth že delil številne posnetke, v katerih je pokazal režime vadbe, s katerimi se je preobrazil v sanjskega moškega in neustrašnega boga iz nordijske mitologije. Zocchi je razkril, da je Chrisov trening pravzaprav zelo preprost, saj da ''zgolj'' veliko dviguje uteži, pridno jé in vsak dan gara. V času snemanja je imel igralec trening na urniku petkrat do šestkrat na teden. Chris je pred časom dejal, da ni "nič boljšega od fizičnega napora, da si zbistriš misli. Ves stres in misli o danes, jutri in včeraj vržeš stran in si prisiljen biti v danem trenutku. Gibajte se! Zdravo telo, zdrave misli."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tokrat je uigrani duet z nami podelil hudičevo težko vadbeno rutino ''666'', ki je rezervirana samo za najbolj pogumne. ''Hudičev'' trening je sestavljena iz šestih vaj, šestih ponovitev in šestih rund, med vajami pa si ne smete privoščiti predaha. Minutni sledi šele, ko krog sklenemo. Potem peklenski cikel ponovimo še petkrat.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prva vaja je dvigovanje uteži (za glavo in do tal), sledi horizontalno dvigovanje trupa z rokami na obročih, pa izpadni korak z utežjo z ročajem, dvigovanje trupa na obročih, raztezanje rok z elastičnim trakom na deski za ravnotežje, za konec pa še odbijanje medicinske žoge za fitnes.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376