moskisvet
SEKSI

Navijačica brez nedrčka komentatorju zmešala glavo

11.09.2019, 8:19
6
Iz Kitajske prihaja zabaven posnetek, na katerem nekdanji zvezdnik lige NBA, Avstralec Andrew Gaze, med komentiranjem tekme med Brazilijo in ZDA obmolkne, potem ko kamere v objektiv ujamejo atraktivno brazilsko navijačico, ki navija brez nedrčka.

Brazilske navijačice slovijo po vročih in včasih zelo drznih opravah – samo spomnimo se navijačice, ki je prišla na nogometno tekmo gola – in svoji tradiciji se niso izneverile niti na svetovnem prvenstvu v košarki, ki te dni poteka na Kitajskem.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Zgodilo se je na tekmi med ZDA in Brazilijo, ko je komentatorja in nekdanjega zvezdnika lige NBA, Andrewa Gazo, bogato obdarjena brazilska navijačica, ki je v Šenzen Bay Sports centru vneto navijala brez nedrčka, za nekaj trenutkov pustila brez besed. Nekdanji igralec ekipe San Antonio Spurs, ki je bil del ameriškega komentatorskega štaba, je potreboval nekaj časa, da je zbral svoje misli in nadaljeval misel. Nad plesnimi gibi in poplesavanjem oprsja je bila navdušena tudi dvorana.

PREBERI ŠE
Videli so dečka s cigareto in ponoreli, potem pa ...

''Za Brazilijo je zdaj na kocki vse ... žogo morajo imeti več v svoji posesti in doseči nekaj hitrih košev ...,'' razpreda Gaza, potem pa režiser s posnetkov košarkarjev preklopi na vročo navijačico in sledi nerodna tišina. Avstralec je potreboval kar nekaj sekund, da se je zbral in nadaljeval misel – poudaril je pomen brazilskih navijačev, ki so prišli na Kitajsko, da bi spodbujali svoje košarkarje v ključnih trenutkih. Brazilska reprezentanca je na koncu izgubila z rezultatom 89:73 in poleg Grčije v skupini K ostala brez boja za odličja. S tem pa je tudi SP v košarki ostalo brez najbolj seksi in drznih navijačic.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke