ODNOSI

S to tehniko oralnega seksa boste vsako žensko pripeljali do orgazma

A.P.
27.08.2019, 7:17
2
Oralni seks je priljubljena oblika spolnega zadovoljevanja, in čeprav se na videz zdi preprosta naloga, zahteva kar nekaj spretnosti. Ko tehniko enkrat osvojite, imate veliko več možnosti, da žensko spolno potešite. Ne nazadnje prenekatera ženska ne more doživeti orgazma zgolj s peneracijo, saj ne gre toliko za penetracijo kot stimulacijo klitoritisa. Sicer pa je že slavni Ron Jeremy nekoč dejal, da je precej več žensk pripeljal do orgazma z jezikom kot s penisom.

Obstajajo številne tehnike oralnega seksa, s katerimi se lahko moški loti svoje partnerice, a če se morate naučiti ene, naj bo to tehnika kivin, ''univerzalna'' metoda oralnega spolnega zadovoljevanja, ki bo zadovoljila vse ''vrste'' vagine. Različne tehnike namreč ne delujejo na vseh ženskah. Izjema je vsestranski kivin, ki uporablja nekonvencionalen pristop – s strani.

Moški se stvari lotevajo z napačnega kota ...
Moški se stvari lotevajo z napačnega kota .../ FOTO: Dreamstime

Moški žensko do vrhunca z oralnim zadovoljevanjem pripeljejo precej težje, kot ko se nižje spustijo ženske. Ženske namreč terjajo več stimulacije in zadeva lahko traja precej dlje časa. Marsikateri moški z jezikom ni tako spreten, kot morda misli, in čeprav v nudenju užitka uživa, partnerice ne pripelje do orgazma. Resda oralni seks pogosto služi kot predigra in v tem primeru ni težava, če moški ženske ne pripelje do vrhunca, a številni bi si želeli, da jo pripeljejo na cilj ''zgolj'' z razvajanjem njene vagine oralno. Če bi radi dokončali posel, osvojite metodo kivin in zadrege ne bo več.

PREBERI ŠE
Bivša zvezdnica filmov za odrasle danes živi v tunelu

Metodo priporočajo tudi številni seksologi, med njimi dr. Holly Richardson, ki od svojih strank dobiva številne pozitivne povratne informacije. Je ne le učinkovita, ampak do vrhunca pripelje zgolj v nekaj minutah. Kot smo že omenili, ženski orgazem ne temelji toliko na penetraciji kot stimulaciji klitoritisa in prav s tem v mislih se tega loteva metoda kivin, ki kombinira dve oz. tri tehnike – jezik, prste in pristop s strani. Zakaj je tako učinkovita? Ker zajema širše območje in zadene točke, ki sicer ne dobivajo pozornosti, ki si jo zaslužijo – kot so velike in male sramne ustnice.

Kako prakticirati oralno zadovoljevanje z metodo kivin?

Namesto da se moški utabori med ženski nogi, se ji z jezikom približa od strani. Ženska leži na hrbtu, moški pa je postavljen pravokotno na njeno telo v obliki črke L, medtem ko ona bližnjo nogo pokrči ali nasloni na njegov vrat, če je ne more držati v zraku. Moški palec in kazalec položi na eno stran ščegetavčka, ga rahlo privzdigne in vulvo z jezikom obdeluje s strani. Na ta način stimulirana večjo površino klitoritisa kot sicer. Drugo roko lahko uporabi za stimulacijo predela med anusom in vagino (presredek). Ko se ženska bliža orgazmu – moški čuti krčenje mišic na intimnem predelu – pozornost preusmeri na draženje klitorisa zgolj z jezikom.