Moskisvet.com
Downhill 2

Davidovi ekstremi

Ste za nepozabno avanturo, nabito z adrenalinom? Prijavite se!

David Stropnik
27. 09. 2019 08.56
0

Jesen prinaša naravo v najlepši obliki. Doline, po katerih vijugajo makadami, postanejo samotnejše in skrivnostnejše, na gorah rumenijo macesni in vabijo po široke razglede nad meglicami. Morje dobi bolj grozečo podobo, ki jasno namiguje na resnejše mokre avanture med valovi. To je čas, ko je treba vzeti kolo, desko, vrv, ali pa le gojzarje in plavutke ter se z navdušenim strahospoštovanjem pred vsem, kar čaka za obzorjem, odpeljati za nosom in željo po doživetju.

Mi bomo to jeseni počeli s Citroënom SUV C5 Aircross – komfortnim in modularnim 'terencem', ki obljublja popolno svobodo v gibanju in doživetjih, saj se ne ustraši še tako velikega kupa športnih rekvizitov in se lahko spogleduje z območji, ki ležijo daleč a kraji, kjer se nehajo običajne asfaltne ceste. Čakajo nas odkrivanja skritih kotičkov kopnega in morja, na lastni in motorni pogon, na štirih ali dveh kolesih ali le podplatih ...

Citroën SUV C5 Aircross
Citroën SUV C5 Aircross FOTO: Citroën

Zakaj nas? Ker tega ne bom počel sam ali v družbi snemalca, v iskanju novih izzivov in zgodb za adrenalinsko rubriko Moškega sveta, ampak tudi v družbi nekoga od vas, ki se boste prijavili na nagradno igro in z nami doživeli avanturo – bodisi na kopnem bodisi v vodi, morda na kolesu ali na smučeh ... Več izveste v prihodnjih tednih. Dogodivščino, ki se bo začenjala v avtomobilu, s katerim daljava postaja le vprašanje časa, preživetega v uživanju za volanom, saj C5 Aircross pooseblja udobje in avanturizem, praktičnost in dinamično oblikovanje ... Nadaljevanje pa bo seveda s še višjim srčnim utripom in adrenalinom v žilah, kot rečeno, razpeto nekje med valove in macesne, v doživetjih, med katerimi brizga voda v obraz, kjer v čevljih rastejo žulji doživetij ali pa se hitrost Zemljinemu vrtenju (navidez) vsaj malenkost poveča.

STE ZA NEPOZABNO ADRENALINSKO DOŽIVETJE?

Izpolnite prijavnico in nam zaupajte, kateri je vaš najljubši šport. Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali dva srečneža, ki se bosta v družbi Davida Stropnika s Citroënom SUV C5 Aircross podala na avanturo, nabito z adrenalinom, ki je zlepa ne bosta pozabila. Downhill, morda vodni užitki ... Več izveste v prihodnjih tednih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492