Moskisvet.com
Plažno lepotivo boste srečali na plaži ali ob hotelskem bazenu.

Erotika

Tipi žensk za poletne avanture ali usodno ljubezen

A.K
03. 06. 2019 07.43
0

Potovanja s skupino moških prijateljev so vedno povezana z veliko mero zabave, preizkušanja mej dovoljenega in nepozabnimi spomini. Dnevi so prepojeni z brezskrbnostjo, za katero bi si želeli, da bi trajala v neskončnost. A vsi vemo, da moška družba med svojim popotniškimi podvigi velikokrat naleti na dekleta, ki potujejo sama, ali pa prav tako – v družbi. Če se usoda še malce poigra, se zgodijo simpatije ali celo doživljenjske ljubezni. Kako tudi ne, saj v tem primeru oba druži ljubezen do potovanj. Če boste letošnje poletje potovali sami ali v družbi, bodite pozorni na dekleta v vaši bližini. Mi vam jih lahko naštejemo vsaj 7 tipov in skoraj stavimo lahko, da je med njimi vsaj ena, ki vam lahko zamaje tla pod nogami. Seveda pa roke proč, če ste že zasedeni.

Plažno lepotivo boste srečali na plaži ali ob hotelskem bazenu.
Plažno lepotivo boste srečali na plaži ali ob hotelskem bazenu. FOTO: Shutterstock
7 popotniških mitov in laži
Preberi še
7 popotniških mitov in laži

In kateri so tipi žensk, ki ji boste zagotovo srečali na poti?

Še preden začnete brati, naj poudarimo, da so določeni tipi žensk karikirani, kar pomeni, da je v resničnem življenju zelo malo ’čistih’ tipov žensk. Ker smo ljudje kompleksna bitja, se različni tipi med seboj prepletajo – adrenalinska zasvojenka je lahko tudi neustavljiva raziskovalka, prav tako je plažna lepotica lahko tudi kraljica zabav. To niti ni tako pomembno, je pa zagotovo to, da na potovanjih hitreje preskočijo iskrice kot sicer, kar niti ni čudno, saj smo bolj smo spočiti, sproščeni in odprti za spoznavanje novih ljudi. Če se torej letos odpravljate na pot sami ali pa v družbi prijateljev, bodite pripravljeni na tipe žensk, ki jih predstavljamo spodaj. Nikoli ne veste, kje vsa čaka vaša usodna ljubezen ali vsaj nepozabna poletna romanca.

Neustavljiva raziskovalka vsega lepega

Takšna ženska je polna avanturističnega duha. V njeni družbi boste kaj hitro spoznali njen nalezljivi optimizem, neumorni raziskovalni duh in odprt pogled na svet. Srečate jo lahko med raziskovanjem lokalne tržnice, na plaži v senci palme ali na jutranji kavi z zemljevidom v roki. Če mislite, da ste srečali že vse ženske sveta, se motite. Neustavljiva raziskovalka vam lahko na povsem neviden način pokaže, kako polno možnosti je življenje.

Ko potovanje postane nočna mora
Preberi še
Ko potovanje postane nočna mora
Adrenalinsko zasvojenko ali športnico boste srečali na vseh aktivnostih, ki zahtevajo vsaj malo poguma.
Adrenalinsko zasvojenko ali športnico boste srečali na vseh aktivnostih, ki zahtevajo vsaj malo poguma. FOTO: Shutterstock
Adrenalinska zasvojenka

Takšna ženska živi za podvige, ki dvignejo srčni utrip. Če ste tudi sami podobni, je zagotovo ne boste zgrešili pri skoku s padalom, potapljanju z morskimi psi … ali pa jo boste ujeli tik pred skokom s klifa – v morje, seveda. Zelo verjetno bo glasna, njeno navdušenje pa bo čutiti daleč naokrog. Če ste mislili, da je življenje avantura, počakajte, da spoznate njo.

Raziskovalka kulture

Takšna ženska zelo verjetno potuje tako, da se druži, prehranjuje, govori in živi kot domačini. Njen moto je: »Infiltriraj se med življenje domačinov in spoznaj njihovo življenje v največji možni meri.« Vašo pozornost bo pritegnila v lokalni trgovini, v natlačenem avtobusu in povsod drugje, kjer ni veliko turistov. Bodite prepričani, da vam nihče drug ne bo razkazal mesta tako dobro kot ona.

Plažna lepotica

To je tista ženska, ki večino dni preživi na plaži, bere knjigo in uživa v kozarcu najljubšega koktejla. Ni za resnejše popotniške podvige, se pa odlično počuti povsod tam, kjer se lahko nastavlja sončnim žarkom in zaplava v bazenu ali morju. Je prava hedonistka, ki zna poskrbeti zase. Če tako kot ona spadate med večne uživače, boste verjetno hitro ujeli njen pogled.

Blogerka ali fotografinja najbolj uživa v kreiranju popotniških vsebin.
Blogerka ali fotografinja najbolj uživa v kreiranju popotniških vsebin. FOTO: Shutterstock
10 držav, ki so letos na seznamu vseh popotnikov
Preberi še
10 držav, ki so letos na seznamu vseh popotnikov

Pisateljica/blogerka

Srečate jo lahko v kavarni znanega hostela, na sončni plaži ali v mestnem parku – a povsod bo z njo mala beležka ali mini prenosni računalnik, v katera bo beležila svoje misli, spomine, utrinke. Lahko je blogerka, pisateljica ali le navdušenka nad pisano besedo. Na prvi pogled morda izgleda osamljena, a je daleč od tega. Najraje uživa v svojem svetu, kjer sprosti domišljijo. Če imate radi fotografijo, lahko vajina hobija združita in tako postaneta neustavljiv popotniški par.

Ljubitelji zabav in preplesanih noči boste na svoj račun prišli v plažnih diskotekah ali lokalih.
Ljubitelji zabav in preplesanih noči boste na svoj račun prišli v plažnih diskotekah ali lokalih. FOTO: Shutterstock
Kraljica zabav

Kraljice zabav seveda ne morete zgrešiti, saj pozna vse trendovske lokale v mestu. Srečali jo boste na plesišču, kjer se bo predajala divjim plesnim ritmom, ali pa ob šanku, kjer bo klepetala z natakarjem in si naročala svoj ’kdovekateri’ koktejl. Ne boste zgrešili, če boste pristopili k njej, saj so takšne ženske ponavadi zelo družabne. Prepustite se ji in uživajta v dolgi noči, ki se lahko nadaljuje vse do poznega dopoldneva.

Dobrodelka

Takšna ženska potuje zato, da pomaga ljudem do boljšega življenja. Uživa v dobrodelnosti, zbira sredstva za neprofitne organizacije, morda celo uči v kateri od šol. Je pozitivno naravnana in dobrega srca. Če ste tudi vi takšni, lahko združita moči in skupaj ljudem pomagata do boljših življenjskih razmer.

No, katera mislite, da bi bila za vas idealna?

Vroče poletne avanture? Seveda! A ne pozabite na to!
Preberi še
Vroče poletne avanture? Seveda! A ne pozabite na to!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470