Moskisvet.com
Pokerstars - 1

Poker

Vedno čakate na svojo drago? Imamo rešitev za vas!

PokerStars
02. 07. 2013 13.30
0

Spadate med tiste, ki ste radi točni in morate ob tem vedno čakati na svoje partnerje in prijatelje? Sedaj lahko ta čas zapolnite z igranjem pokra.

Pokerstars - 2
Pokerstars - 2 FOTO: PokerStars

PokerStarsova mobilna različica pokra je na voljo dobro leto dni, v tem času pa je postala ena izmed najljubših načinov igranja pokra za številne uporabnike. Aplikacija PokerStars Mobile je prilagojena številnim mobilnim napravam, od iPadov in iPhonov, pa do vseh Android naprav in tabličnih računalnikov. Pri tem je mobilna različica programa popolnoma identična, kot če bi poker igrali na domačem računalniku, zato se lahko igralci pomerijo z istimi nasprotniki kot običajno, na istem nivoju pa ostaja tudi kakovost igre.

Mobilni poker prinaša več udobja

V mesecu maju so med uporabniki mobilne različice pokra izvedli raziskavo, ki je pokazala, da je udobje tisto, zaradi katerega ljubitelji pokra najraje igrajo prek mobilne naprave. Raziskava je tudi pokazala, da kar 86 odstotkov igralcev uporablja mobilno aplikacijo doma, 14 odstotkov pa poker igra na prostem. Skoraj polovica anketirancev ob igranju na mobilni različici pokra gleda tudi televizijo.

Zagotovo je aplikacija PokerStars Mobile dober način za preganjanje dolgčasa tudi med poletnimi počitnicami. Tudi čakanje na vašo drago ali prijatelja ne bo več tako mučno kot je bilo do sedaj. Le predstavljajte si, da lahko v tem času osvojite zajeten kupček žetonov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497