Moskisvet.com
Poker Stars

Poker

Študentska PokerStars liga v polnem zagonu

P.S.
22. 12. 2010 16.57
3

V klubu K4 se je včeraj odvijal zadnji turnir v letošnjem letu v okviru Študentske PokerStars lige. Na njem se je pomerilo okoli 100 študentov, ki v prostem času radi igrajo poker.

Poker Stars
Poker Stars FOTO: N. L.
Študentska PokerStars liga se v letošnjem šolskem letu odvija že drugo sezono, organizatorji pa beležijo vedno večje zanimanje. Včerajšnji turnir v K4 je bil peti po vrsti, študentje pa se bodo lahko pomerili še v osmih turnirjih, ki se bodo odvijali od januarja do aprila. Tisti, ki se bodo na turnirjih najbolje odrezali, bodo prejeli točke, ki se seštevajo za uvrstitev v finale. Na koncu se bo namreč najboljših 50 po številu točk pomerilo v velikem finalu, ki bo potekalo spomladi 2011 in obljublja bogate nagrade, ki zaenkrat ostajajo še skrivnost.

Poker Stars
Poker Stars FOTO: N. L.

Turnirja Študentske PokerStars lige se lahko udeležijo vsi polnoletni dijaki in študentje, prijava pa je povsem brezplačna. Vstopnico za turnirje lahko pridobijo na različne načine – prek kvalifikacijskih turnirjev na spletni strani PokerStars, portala PokerNews, organizacije ŠOU Ljubljana in prek Žurnala24. Vzdušje na včerajšnjem turnirju je bilo zelo pozitivno in seveda tudi malo tekmovalno. Med pretežno moškimi igralci je bilo tudi nekaj žensk. Študentka Jerneja je pred turnirjem dejala, da pogreša več punc v tej igri. »Mogoče si punce ne upajo priti, ampak res bi bilo fino, če bi nas bilo več. Turnirji so super, saj sem se jih udeleževala že prej. Kombinacija zabave in pokra, pri čemer pridobiš tudi nekaj izkušenj, mi je res všeč,« je še dodala. Na turnirju je točke prejelo 18 najboljših igralcev, med katerimi je največ točk prejel Jakob Škantelj, sledila pa sta mu Rok Špringer in Tadej Jeraj.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497