Moskisvet.com
Liv Boeree

Poker

Pokerašica med filmskimi zvezdniki

PS
30. 07. 2013 14.48
0

Ena izmed najlepših profesionalnih igralk pokra in članic ekipe PokerStars Pro Liv Boeree ne poseda le za poker mizami, ampak se rada sprehodi tudi po rdeči preprogi.

Poletje je bilo za Liv Boeree do sedaj več kot zanimivo in polno adrenalina ter tekmovalnega duha. Ob začetku poletja se je namreč udeležila ženskega dobrodelnega teka 'Race for Life', kjer je presegla svoja pričakovanja in dosegla odličen rezultat. "Pred tekom sem opravila nekaj treningov in pričakovala sem, da bom progo zaključila v približno eni uri in desetih minutah. Očitno mi je moja tekmovalna narava pomagala, da sem presegla samo sebe in cilj osvojila v neverjetnih 52 minutah. Rezultat mi je dal zagon, da se bom tudi v prihodnje udeležila še kakšnega podobnega teka," je dejala Liv.

Poleg dobrodelnega teka se je Liv izjemno veselila še enega poletnega dogodka. V Londonu se je namreč udeležila premiere filma World War Z z Bradom Pittom v glavni vlogi. Na premiero se je pripravljala cel dan, saj je bil to njen največji dogodek z rdečo preprogo do danes. "Premiera je bila resnično veličastna z ogromno fotografi. V čast mi je bilo tudi srečati Brada Pitta in Angelino Jolie, ki sta čudovit par. Tudi film je bil odličen, od začetka do konca ostaja zelo napet, tako da ga vsekakor priporočam," je polna vtisov dodala Liv. Po premieri se je Liv udeležila tudi koncerta priljubljene skupine Muse, ki so posneli naslovno skladbo filma.

Liv Boeree
Liv Boeree FOTO: PokerStars


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497