Moskisvet.com
Ricardo Escobar

Poker

Maratonski poker turnir v Španiji

PS
09. 02. 2011 14.20
1

Največji poker turnir v Španiji je v minulem tednu začel drugo sezono turnirjev, ki se bodo odvijali po celi državi. Na prvem dogodku v Madridu je zmagovalec prejel več kot 100.000 evrov.

Serija turnirjev PokerStars Estrellas Poker Tour se je že na začetku svoje druge sezone dokazal kot ena izmed najbolj zanimivih serij v Evropi. Turnir v Madridu je pritegnil kar 498 igralcev iz cele Evrope, ki so skupaj ustvarili nagradni sklad v višini 435.000 evrov. Turnir je bil poleg številne udeležbe poseben tudi v časovnem razponu, saj so igralci zadnji dan turnirja poker igrali kar rekordnih 17 ur. Na začetku finala je sicer kazalo, da bo zmagovalec kmalu znan, saj je kar nekaj tekmovalcev hitro izgubilo svoj sedež za poker mizo. Vendar se je nato zaradi nepričakovanih tehničnih zapletov turnir zavlekel pozno v noč in šele naslednji dan so dobili zmagovalca, ki je postal Ricardo Escobar.

Naslednja postojanka v Malagi
Konec marca se španska poker turneja nadaljuje v Malagi, kjer se bodo v igralnici Torrequebrada zopet zbrali poker navdušenci. PokerStars Estrella Poker Tour se je že v prvi sezoni izkazala za pravo uspešnico med španskimi pokeraši, privabila pa je tudi igralce iz drugih držav. Med zmagovalci prve sezone so se dobro odrezali tudi PokerStarsovi igralci Vedast Sanxis, Pepe Martinez in Marc Colome. Izjemen uspeh je dosegel tudi Alvaro Marino, ki s svojo odlično igro še vedno drži prvo mesto na lestvici turneje.

Ricardo Escobar
Ricardo Escobar FOTO: pokerstars

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497