Moskisvet.com
Johnny Lodden in Dani Bavec - 2

Poker

Intervju z Johnnyjem Loddenom – 2. del

PokerStars
07. 06. 2013 10.28
0

Dani Bavec se je z Loddenom pogovarjal tudi o njegovi veliki ljubezni do športa in želji, da bi postal komentator nogometa. Dani je pogovor zaključil s povabilom Johnnyja v Slovenijo in k ogledu kakšne tekme v smučarskih skokih.

Govorice pravijo, da če ne bi bil profesionalni pokeraš, bi želel postati komentator nogometa. Je to res?

Tako je. To so moje sanje že dolgo časa, biti komentator nogometa. Najprej sem želel postati nogometaš, a sem kmalu ugotovil, da nimam dovolj izkušenj in spretnosti. Potem pa sem se preusmeril na komentiranje. Vem skoraj vse o nogometu, dobro poznam igralce in statistike. V pokru že sedaj komentiram finalne mize v okviru turnirjev EPT, a veliko raje bi komentiral nogomet. Pri nogometu je namreč vsaka igra nekaj čisto novega, drugačnega, pri pokru pa so turnirji med sabo dokaj podobni.

Johnny Lodden in Dani Bavec - 1
Johnny Lodden in Dani Bavec - 1 FOTO: PokerStars

Kako pa so ti všeč zimski športi?

Všeč so mi vsi športi. Moja draga ne mara športa, jaz pa sem z njim čisto obseden. Najraje spremljam slalom, deskanje na snegu in smučarski kros.

Če bi se na Norveškem zgodile še ene Olimpijske igre, ali misliš, da bi bil to zopet eden izmed najboljših zimskih športnih dogodkov, ki se je kdaj koli zgodil?

Brez dvoma. Bil sem na teh Olimpijskih igrah in bilo je nepozabno. Vsak športnik, ki je bil tam, je rekel, da je to največji športni dogodek, kar jih pomni. Res je bilo noro, navdušen sem bil.

Kako pa je s pokrom na Norveškem, se spremlja to igro?

Stanje je podobno kot v Sloveniji. Obstaja velik monopol, ki ga pokriva država in poker trenutno ni ena izmed iger, ki bi jo podpirali. Prav tako je v javnosti ta tema predstavljena predvsem v negativnem tonu, pozitivnih zgodb je zelo malo, pa čeprav jih obstaja mnogo. Se pa močno trudimo, da bi to stanje spremenili, imamo že nekaj podpornikov iz vrst politike, ki si želijo igro podpreti in jo spraviti na raven, kot si jo zasluži.

Kakšni so tvoji načrti za naslednjo sezono?

Turnirjev vnaprej ne načrtujem zelo podrobno. Kot član ekipe PokerStars pa imam zastavljen okviren urnik turnirjev in v prihodnjih mesecih bom igral na skoraj vseh EPT dogodkih. Med posameznimi turnirji nisem doma več kot 14 dni, saj tudi drugače obožujem potovanja. Tudi ko se ne udeležujem turnirjev, zelo rad potujem.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497