Moskisvet.com
Poker turnir APPT

Poker

Domačin osvojil turnir v Sydneyu

PS
15. 12. 2010 16.02
0

V Avstraliji se je zaključil zadnji turnir v sklopu PokerStars azijsko-pacifiške turneje (APPT). V Sydneyu je zmago slavil Jonathan Karamalikis in domov odnesel več kot 450.000 dolarjev.

Kljub dejstvu, da je v istem tednu potekal turnir tudi v Las Vegasu, je v Sydney vseeno prispelo veliko število znanih obrazov, ki sta jih v Avstraliji pričakala lepo vreme in težka konkurenca. To je sprva sicer najbolje izkoriščal Britanec Roland de Wolfe, ki je na finalno mizo prišel kot vodilni, a tam hitro zašel v težave in na koncu tako moral zmago prepustiti 22-letnemu domačinu Jonathanu Karamalikisu, ki je bil do zdaj znan predvsem po zmagah na turnirjih prek spleta. Jonathan je z zmagami na različnih turnirjih v svoji poker karieri osvojil že več kot milijon dolarjev.

Poker turnir APPT
Poker turnir APPT FOTO: pokerstars

Vrhunec turnirja v Sydneyu je bila nedvomno finalna miza, na katero se je uvrstil tudi član ekipe PokerStars Daniel Negreanu. Daniel je sicer zaključil turnir na devetem mestu, saj je imel med vsemi finalisti najmanj žetonov. Sledil mu je britanski igralec Roldan de Wolfe, ki je kljub začetnemu vodstvu moral priznati premoč soigralcev. Končal je na osmem mestu in osvojil skoraj 50.000 dolarjev. Po izpadu preostalih igralcev finalne mize sta v končnem obračunu ostala Karamalikis in njegov rojak Benjamin McLean, ki je pred začetkom dvoboja imel manjšo prednost pred zasledovalcem (4,8 milijona žetonov proti 3,8 milijona žetonov). Kljub zaostanku je Karamalikis hitro začel nizati zmage, kar mu je kmalu ponovno prineslo vodstvo, ki ga je po skorajda dveh urah igre tudi spremenil v končno zmago. Drugouvrščeni McLean je za drugo mesto prejel skorja 300.000 dolarjev nagrade.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497