Moskisvet.com
Jonathan

Poker

Bivši svetovni prvak naskakuje naslov

PokerStars
05. 07. 2013 11.33
0

V Las Vegasu trenutno poteka svetovno prvenstvo v pokru (WSOP), na katerem se je zbrala vsa pokeraška elita sveta. Prvenstva se je udeležil tudi bivši svetovni prvak Jonathan Duhamel, ki že nestrpno pričakuje svoj naslednji velik uspeh.

Kanadčan je postal svetovni prvak v pokru pred tremi leti, ko je ob zmagi osvojil večmilijonsko nagrado. Glede na svojo kilometrino tudi letos pričakuje dober uspeh na prvenstvu in posameznih turnirjih. Že do danes mu je uspelo priti do denarnih nagrad na kar treh turnirjih, seveda pa, tako kot vsi, pričakuje še kakšno zmago. Z Jonathanom Duhamelom smo opravili tudi krajši intervju.

Jonathan
Jonathan FOTO: PokerStars

Kakšen je tvoj vtis o letošnjem prvenstvu?

Lahko bi igral bolje, lahko pa bi bilo tudi slabše. Nisem se še uvrstil na nobeno finalno mizo, zato je to moj prvi cilj, ki ga bom skušal osvojiti v naslednjih dneh. Seveda pa bi bil izjemno vesel tudi kakšne zmage.

Kaj ti je, poleg pokra, v Las Vegasu najbolj všeč?

Poleg pokra so mi seveda najbolj všeč zabava in športne aktivnosti. Rad igram golf ali pa adrenalin sproščam na gokartih. Kakršna koli športna aktivnosti, zaradi katere glavo malce odklopim od pokra, je tukaj dobrodošla.

Skupaj s pokerašico Liv Boeree sta obiskala tudi festival Electric Daisy Carnival. Kakšna je bila ta izkušnja?

Letos sem bil prvič na tovrstnem festivalu in bilo je res enkratno. Bila sva samo na eni zabavi, ampak že ta je bila nad vsemi pričakovanji.

Na letošnjem prvenstvu skoraj vsem kanadskim igralcem kaže zelo dobro. Si ponosen na to?

Seveda, zelo sem ponosen. To me niti ne preseneča tako zelo, saj vem, da je v Kanadi kar nekaj zelo kakovostnih igralcev in vesel sem, da so prišli v Las Vegas ter pokazali svoje znanje.

Kakšni so tvoji načrti po prvenstvu?

Najbrž si bom vzel nekaj časa za počitek. Biti šest tednov v Vegasu in igrati poker ni preprosta stvar, zato bom zagotovo potreboval sprostitev. Odšel bom domov za kakšen mesec dni, se družil s prijatelji in predvsem počival.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497