Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Mamica pošteno razjezila!

U.S.
10. 05. 2013 09.53
26

Nič novega, bi rekli – Shanna Moakler s kontroverznimi izjavami polni naslovnice medijev. Ta teden se ji je posrečila izjemna provokacija, ki je naletela na buren odziv vseh zagovornic dojenja. Kot mamica treh otrok si česa takega ne bi smela dovoliti, so prepričane.

Za spletni portal TMZ je vsem dobro znana Shanna Moakler priznala, da se ji zdi dojenje sporno, saj gre po njenem mnenju za neke vrste incestno početje. Njene prsi, pravi, so namenjeni zabavi odraslih moških, ne otrokom.

Dojenje je zanjo incest!

Lepotička, leta 1995 se je potegovala celo za krono najlepše v Ameriki, je v nadaljevanju priznala, da se ji dojenje gabi. "Moje lepe prsi so spolni objekt in ne nekaj, s čimer bi se lačni otroci zabavali," je dejala v pogovoru za TMZ. "Dojenje je incestno početje, zato se mi gabi. Sem pač sebična – in kaj potem?" je rekla zvezdnica.

Močno razburila javnost

Z izjavo je razjezila številne zagovornike dojenja. 38-letna mamica treh otrok bi morala vedeti, da je dojenje privilegij, s pomočjo katerega mama splete poseben odnos z dojenčkom, se razburjajo Američanke. Lepotička pa jim odgovarja: "Podpiram vse ženske, ki se odločijo za dojenje. Toda jaz pač nisem ena izmed njih."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479