Moskisvet.com
Lepo telo

Erotika

Znaki, da je dobra v postelji

Ni.J.
07. 06. 2012 08.14
23

To, da med hojo ziba svoje boke, da se oblači v seksi oblačila in si z roko kar naprej plete po laseh, še ne pomeni, da bo v postelji zverinica. Kako torej vedeti, ali je dobra v postelji ali ne?

Ali je sploh mogoče predvideti, kakšna je ženska v postelji? Strokovnjaki pravijo, da je. A pazite, visoke petke, kratka krila in zibanje z boki še zdaleč niso tisti znaki, na katere morate biti pozorni. To so namreč znaki, da si seksa želi, ne povejo pa nič o tem, v kako dobrem seksu boste uživali z njo.

Ženske, ki v življenju vedo, kaj hočejo, niso uspešnejše le na splošno v življenju, temveč tudi bolj uživajo v spolnosti. So bolj izkušene, odločnejše in bolj sproščene ter zato na koncu tudi potešene.
Ženske, ki v življenju vedo, kaj hočejo, niso uspešnejše le na splošno v življenju, temveč tudi bolj uživajo v spolnosti. So bolj izkušene, odločnejše in bolj sproščene ter zato na koncu tudi potešene. FOTO: iStockphoto
Ve, kaj hoče

Pasivnih žensk, ki nikoli ničesar ne vedo, se ne znajo odločiti, ne vedo, kaj bi počele in kaj jedle, se vsekakor izogibajte. Dejstvo je namreč, da so v postelji vedno boljše tiste ženske, ki vedo, kaj želijo in znajo odgovoriti tudi na povsem preprosto vprašanje. Dobri ljubimci namreč prevzemajo odgovornost za svoje užitke in se izogibajo nerodnim situacijam – v tem primeru raje povedo, kaj naj partner naredi. ″Človeški okus se v postelji razlikuje enako kot pri hrani,″ pojasnjuje antropologinja z univerze Rutgers Helen Fisher. ″Nekomu je všeč japonska hrana, drugemu pica … Nekaterim ženskam je tako všeč, če jim moški grizlja bradavičke, druge pa potrebujejo več nežnosti. Danes ženske ne bi smele biti sramežljive. V preteklosti so bile manj izkušene, saj so zamenjale manj partnerjev, danes pa to ni več takšen tabu, zato so ženske vedno bolj izkušene in zahtevne.″ V postelji bo tako dobra le tista, ki bo znala povedati ali vsaj nakazati, kaj ji je všeč in kaj ne, saj bo le tako zadovoljila svoje potrebe, bila v postelji bolj sproščena in zato tudi boljša.

Uživa v hrani

Spremljajte, kakšen odnos ima ženska do hrane. Opazujte, kako na primer uporablja vilice. Ali uživa v hrani, je čutna ali pohlepna? Če nekdo je počasi, obstaja namreč velika verjetnost, da bo tudi v postelji raje kot v hitrem seksu užival v dolgem odnosu, če pa nekdo hrano ’meče’ vase, verjetno bolj uživa v akciji, divjem in hitrem seksu.

Kakšen sladoled ji je všeč?

Čeprav je slišati neverjetno, ameriški nevrolog Alan Hirsch pravi, da lahko popolno ljubimko najdete tudi na podlagi tega, kakšen okus sladoleda ji je všeč. Opravil je namreč študijo, v kateri je sodelovalo 720 oseb, starih od 24 do 29 let. Sodelujoči so morali opraviti osebnostni test ter našteti svoj najljubši okus sladoleda ter najljubši okus partnerja, če so ga imeli. Tisti, ki jim je bil všeč okus kave, so se izkazali za dramatične osebe, ki veliko zapeljujejo in se spogledujejo, najbolje pa naj bi se ujemali z osebami, ki jim je všeč okus jagode. Oboževalke vanilje, ki naj bi bile čustveno najbolj odprte, naj bi se po drugi strani najbolje ujemale z moškimi, ki so jim všeč čokoladni okusi sladoleda z dodatkom oreščkov.

Govori kot vi

Verbalno in neverbalno izražanje lahko povesta veliko o njej. Profesor socialne psihologije Michael Cunningham pravi, da bi moški zato morali biti na to izjemno pozorni. ″Če se njeno neverbalno izražanje ujema z vašim, se bosta najverjetneje ujela tudi v postelji, saj je spolnost tudi neverbalna oblika izražanja. Če se tako ženska premika počasi in umirjeno, vi pa ste hiperaktivni in bolj dinamični, seks zagotovo ne bo dober.″ Pomembno pa ni le neverbalno, temveč tudi govorno izražanje. ″Če nekdo nekaj razlaga, drugi pa takoj spremeni temo in se ti dve osebi ne moreta ujeti v pogovoru, po vsej verjetnosti tudi v postelji ne bosta našla skupnega jezika,″ še dodaja Cunningham.

Seks ocenite po poljubu.
Seks ocenite po poljubu. FOTO: iStockphoto

Sodite že po poljubu

Način poljubljanja veliko pove tudi o tem, kakšna je neka oseba v seksu, trdi losangeleška seksologinja Ava Cadell. ″Poljubljanje se mi zdi oblika obraznega seksa. Ne gre namreč zgolj za uporabljanje ustnic, temveč pri poljubljanju sodeluje celo telo. Če ženska med poljubom uporabi roke ali pa se pritisne k vam s svojimi dojkami in med poljubljanjem včasih strastno zastoka, bo verjetno odlična v postelji.″ Najboljše ljubimke pa naj bi znale strast in spolno napetost tudi stopnjevati. Začnejo z drobnimi poljubi, zatem morda poližejo vašo zgornjo ustnico, nato spodnjo, se na lepem začnejo igrati z vašimi ušesi, lasmi, njihove roke pa nato začnejo počasi polzeti po vašem telesu …

Je dobra plesalka

Čeprav je to slišati že klišejsko, je dejstvo, da so ženske, ki se znajdejo a plesišču, boljše tudi v postelji. Ples je namreč šport, pri katerem je koordinacija izjemno pomembna, poleg tega pa pri njem sodelujejo vse mišične skupine. Dobre plesalke so tako bolj gibčne, energične in v dobri formi, povrh vsega pa še družabne in samozavestne.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376