Moskisvet.com
Orgazem

Erotika

Znaki, da hlini orgazem

N.J.
21. 12. 2012 08.29
25

Ženskega orgazma ni težko hliniti, to bi vam lahko povedala skoraj vsaka ženska. A vendar moški lahko z lahkoto oceni, ali je bil njen orgazem resničen ali zaigran. Preverite, kako!

Čeprav mnoge ženske mislijo, da so odlične igralke in lahko zaigrajo orgazem kadar koli, ne da bi moški to vedel, v resnici ni težko ugotoviti, ali je njen orgazem pristen.

Ali je njeno stokanje in kričanje med doživljanjem orgazma pristno, vam bo povedala že vaša intuicija.
Ali je njeno stokanje in kričanje med doživljanjem orgazma pristno, vam bo povedala že vaša intuicija. FOTO: Thinkstock
Zaigrano kričanje

Če njeno jamranja in stokanje spominjata na tistega iz porničev in je popolnoma zbrana, se lahko pogovarja, oblikuje stavke, potem obstaja kar velika verjetnost, da ni predana strastem in orgazem v resnici igra. Vzburjena ženska tik pred orgazmom običajno v krču za trenutek utihne, mnogim se oči nekoliko zavrtijo nazaj, njeno telo pa se začne zvijati od užitka.

Njena vagina se ne krči

Med orgazmom se ženskam začne krčiti notranjost vagine in tega resnično ni mogoče zaigrati. Krčenje je hitro in intenzivno, do njega pa pride zgolj med orgazmom. Občutili ga boste, če boste imeli med njenim orgazmom v njeni vagini prste ali penis. Če medtem, ko trdi, da doživlja orgazem, ne začutite nobenega krčenja ... Resnica boli – spet vam laže.

Diha plitko in umirjeno

Če v obraz ni videti, kakor da bi ravnokar pretekla pet kilometrov, je popolnoma 'normalna' in spočita, potem je orgazem verjetno spet hlinila. Med orgazmom se ženski namreč poviša srčni utrip, začne se znojiti, njeno dihanje postane bolj globoko in intenzivno, koža na obrazu, vratu in presnem košu pa običajno nekoliko pordi.

Ni nenadzorovanega gibanja

Ko ženske doživljajo orgazem, velikokrat izgubijo nadzor nad svojim telesom – nekako tako kot moški. Krčiti se jim začnejo mišice v rokah in nogah, njen pogled pa postane tudi 'orgazmičen'. Če med doživljanjem orgazma spremeni mimiko obraza, je zaradi tega nikar ne zbadajte, saj ji bo naslednjič nerodno. Prav tako ne buljite v njen obraz, če imate namen preverjati ali hlini orgazem. Opazujte jo na neopazen način. Če ima zaprte oči in se mimika na njenem obrazu med doživljanjem orgazme niti najmanj ne spremeni, verjetno ni bila odkrita z vami, ko vam je rekla, da je doživela orgazem.

Njen obraz pove veliko več, kot si morda mislite.
Njen obraz pove veliko več, kot si morda mislite. FOTO:

Se ji ne 'vrti' in ni zmedena?

V večini primerov, ne vsakič, je ženska po orgazmu rahlo zmedena, morda se ji celo vrti. Takrat običajno potrebuje minuto ali dve, da pride do sape in se ji zbistrijo misli, pri zares dobrem orgazmu pa to lahko traja tudi dlje ali pa ima celo težavo z vstajanjem. Vsi ti znaki so dobri! Če se po orgazmu hitro skotali z vas ali normalno odkoraka v kopalnico in se začne oblačiti, najverjetneje orgazem ni bil pravi.

Njen klitoris ni občutljiv

Še eden od znakov, ki bodo zagotovo potrdili pristnost njenih trditev. Čeprav mnogo žensk pri hlinjenju pozablja na ta detajl, je dejstvo, da ščegetavčke po orgazmu postane močno občutljiv, razdražen in včasih celo boleč. Pri nekaterih ženskah to traja le nekaj sekund, pri nekaterih dlje, vendar pa njegovo občutljivost za vsak slučaj preverite takoj po orgazmu. Nežno se dotaknite njenega klitorisa oziroma po orgazmu še nekaj časa nadaljujte z lizanjem, če sta bila med oralnim seksom, in opazujte, če bo odreagirala. Če sploh ne bo trznila, je orgazem zaigrala. Če se bo njen hrbet nenadoma usločil ali pa bo njena medenica dobesedno odskočila, je bil njen orgazem resničen.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376