Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Razuzdana, napol gola in .. mladoletna Miley

S.R.
19. 06. 2012 14.58
13

Da je mlada Miley Cyrus precej divja in nikakor ne več nedolžna deklica, je več kot očitno, saj skoraj ne mine teden, ko ne počne česa tako ali drugače izzivalnega. Že vse od zabave za 18. rojstni dan, ko je medije razveselila z izjemno izzivalnim plesom, je danes 19-letna in sveže zaročena Miley redna gostja rumenega tiska.

Nedavno so se tako v medijih pojavile fotografije, na katerih je mlada pevka in igralka ujeta brez modrčka in najverjetneje tudi brez spodnjih hlačk. Seveda so bile fotografije velik hit. Sicer je treba priznati, da se je Miley, odkar je zaročena z Liamom Hemsworthom, precej umirila, a svoje oboževalce in medije še vedno navdušuje kjer koli se pojavi, tudi če se v seksi opravi samo sprehodi od vhoda v fitnes center (kjer zadnje čase preživi kar nekaj časa, to pa se seveda pozna tudi pri njeni postavi) do avtomobila.


Zdaj pa so na plan prišle njene fotografije izpred nekaj let, ko je bila Miley še precej bolj divja in se je trudila na vsakem koraku izražati svojo seksualnost. Fotografije so nastale na snemanju spota za njeno uspešnico ''Who Owns My Heart'', ki je bil na portalu YouTube objavljen 20. oktobra 2010, do danes pa je zbral več kot 35 milijonov ogledov.
Tako kot v spotu je Miley tudi v zakulisju naokoli skakala precej pomanjkljivo oblečena. Na fotografijah je namreč oblečena v zelo izzivalno belo in črno spodnje perilo, v katerem jo lahko vidimo tudi v spotu. Kljub temu da Miley takrat sploh še ni bila polnoletna (šele novembra leta 2010 je dopolnila 18 let) na fotografijah ni prav nič sramežljiva, na eni izmed njih pa celo nakazuje poljub s še eno žensko.

Da, Miley se je v tistih letih zelo trudila spremeniti podobo iz nedolžne deklice v precej bolj seksualno bitje, sodeč po omenjenem spotu, fotografijah iz zakulisja in njenem obnašanju v zadnjih nekaj letih ji je sprememba podobe odlično uspela. Oglejte pa si še videospot za pesem ''Who Owns My heart'', zaradi katerega so fotografije sploh nastale.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376