Moskisvet.com
vroča ritka

Erotika

Zato imamo radi analni seks!

N.J.
25. 06. 2013 09.43
52

Analni seks že dolgo ne velja več za tabu. Pravzaprav ga redno prakticirajo mnogi pari. Določene raziskave so pokazale, da je kar 25 odstotkov heteroseksualnih parov takšnih. Kakor koli že, pa nekaterim ženskam tovrstno spolno udejstvovanje ni ravno najljubše. Morda bodo potem, ko bodo prebrale, zakaj imamo moški radi analni seks, kaj drugače gledale na celotno zadevo ...

1. Daje nam občutek moči

Pri analnem spolnem odnosu ima vajeti v svojih rokah v celoti moški, kar mu daje občutek moči in nadvlade. V njegovih rokah pa ni le njegova 'usoda', temveč je zadolžen tudi za užitek svoje ženske. In moškemu nič ni lepšega kakor vstopiti v ritko boljše polovice z zavedanjem, da bo razdražil vse živčne končiče v njeni analni odprtini in jo pripeljal do neizmernega užitka. Če ženska pri tem doživi še orgazem, je cilj v celoti izpolnjen.

2. Zaupate nam ...

Dejstvo je, da je zadnjična odprtina izjemno intimen del telesa in dejstvo, da ženska moškega spusti tako blizu, je zelo vznemirjujoče. V najbolj pozitivnem možnem smislu, seveda. Če je ženska nestrpna zaradi analnega seksa, ker ne ve, kaj naj pričakuje ali se boji bolečine, moškemu prija občutek, da mu ona toliko zaupa, da ve, da bo naredil vse kar je v njegovi moči, da bo izkušnja zanjo prijetna. Občutek, da ženska moškemu zaupa, da bo ljubeč, nežen in ji dal vedeti, da je vredna več kot milijon evrov, je naravnost božanski.

3. Je nekaj novega

Vaginalni spolni odnos je enostavno fantastičen, vendar pa na določeni točki postane nekaj samoumevnega - nikakor ne dolgočasnega! Takrat si moški zaželi nekaj novega - analni seks, ki je še bolj seksi, še bolj intimen in še bolj vznemirljiv.

4.Vaše ritke enostavno obožujemo!

Vsakemu moškemu je zadnjica njegove boljše polovice najlepša na svetu, ne glede na to, kakšno mnenje ima sama o njej. Rad jo zagrabi, občuduje, stiska, poljublja in uživa v radostih, ki mu jih ponuja. Splezati na žensko in potisniti penis v njeno zadnjično odprtino se ženski morda ne zdi nič posebnega, za moškega pa je to prekrasen in eden najbolj fascinantnih trenutkov.

vroča ritka
vroča ritka FOTO: iStockphoto

5. Tako tesno je ...

Ne glede na to, kako močno okrepljene mišice medeničnega dna ima ženska in kako pogosto dela Keglove vaje, njena vaginalna odprtina ne more biti tako tesna kakor zadnjična. Nenazadnje je vaginalna veliko bolje elastična in prilagodljiva, saj mora prenesti porod, medtem ko anus ni tako prilagodljiv. Ko moški pride do trenutka, ko lahko prodre v anus, že ve, da bo njegovega korenjaka ves čas odnosa spremljala rahla 'napetost', odprtina, ki ga bo stiskala. In čeprav ženske težko razumejo ta občutek, saj ga same nikoli ne bodo mogle doživeti, bi morale vedeti, da je občutek edinstven.

Pa še to: moški, ki obožuje analni seks, ni čudak in homoseksualec. Je enostavno moški, ki uživa v družbi in spolnih aktivnostih s svojo žensko, si želi raziskati njeno telo in njene telesne odprtine.

P.s.: Hvala, ker nas razumete!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497