Moskisvet.com
Oralni seks

Erotika

Avanturo z mamico bo drago plačal ...

A.M.
03. 07. 2013 10.44
17

Britanski par si bo svojo vročo avanturo zapomnil za vse večne čase. Po celodnevnem popivanju sta si privoščila oralni seks, ki ga je posnela skupina mladoletnikov.

Oralni seks
Oralni seks FOTO: Facebook

37-letna Jacquelin Holden in 22-letni Sam Rowan sta se po celodnevnem popivanju razvnela. Začela sta s strastnim poljubljanjem, zaradi alkoholiziranosti pa so jima popustile vse zavore. Medtem, ko je pohotna mamica legla na tla, se jo je mladenič lotil z jezikom. Nič ne bi bilo narobe, če se početja ne bi lotile na javnem mestu, vpričo kar 40 navdušenih mladoletnikov, ki so incident vestno posneli s svojimi telefoni. Par naj bi se občinstva zavedal, Rowan pa je množico celo nagovarjal k vzpodbujanju.

Mimoidoči so par prijavili policiji, ki je oba strastna prestopnika aretirala. Po iztreznitvi sta bila nad svojim početjem zgrožena, kar jima ni prida pomagalo – okrožni sodnik ju je obsodil na 10 tednov zapora.

Njegove odločitve ni omajalo niti to, da je Jacquelin zagotavljala, da tega nikdar prej ni počela in da bi tudi sama poklicala policijo, če bi naletela na podoben prizor. Kaj prida ni zaleglo tudi dejstvo, da Rowan trpi za Aspergerjevim sindromom in nekateri drugimi boleznimi, ki vplivajo na njegove družbene norme.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497