Moskisvet.com
Seks

Erotika

Debeluške za seks zaračunale milijone

A.M.
18. 07. 2013 08.11
2

V zaporu je zaradi ’težke’ prostitucije pristala Japonka. Moške v Tokiu je ’oskrbovala’ s spolnimi uslugami obilnejših žensk.

Debelušne prostitutke - 6
Debelušne prostitutke - 6 FOTO: Facebook

41-letno Keiko Saito je japonska policija aretirala zaradi suma organiziranja prostitucije. V treh letih naj bi s svojim ’haremom’ zaslužila preko 3 milijone evrov, specializirala pa se je na prav posebno tržno nišo. Klientom v Tokiu je ponujala prostitutke, ki so tehtale krepko preko 100 kilogramov.

Keiko je razpolagala s preko 30 prostitutkami, od katerih je ena tehtala celo preko 150 kilogramov. Bojda imajo japonski moški fetiš na ’velike’ ženske obline in glede na gromozanski zaslužek bo to kar držalo.

’Osamljene’ stranke so za storitev poklicale na posebno telefonsko številko, izbrali ’terapevtko’, ta pa jih je obiskala na domu ali v hotelski sobi. Vse je potekalo pod krinko ’zdravstvenih storitev’, ki so na japonskem sicer dovoljene, a ne smejo vsebovati kakršnekoli oblike penetracije.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492