Moskisvet.com
Vroča učiteljica zapeljala 17-letnega dijaka - 1

Erotika

Vroča učiteljica zapeljala 17-letnega dijaka

U.K.
29. 06. 2012 09.36
48

Pred kratkim so ameriški policisti ovadili 22-letno Megan Crafton iz Indiane, ker naj bi zapeljala 17-letnega košarkarja.

Megan je pomožna trenerka navijaške skupine, vendar je dejala, da ni v poziciji, ko bi lahko fanta v kar koli prisilila. V Indiani je spolna starostna meja 16 let, tako da ni čisto jasno, zakaj je blondinka v težavah.

Megan in njen zaročenec
Megan in njen zaročenec FOTO:

Policija je namreč mnenja, da je 22-letnica ilegalno zapeljala fanta. 17-letnik jo je namreč prijavil po tem, ko ga je oralno zadovoljila na parkirišču trgovine z zelenjavo. Megan je dejanje priznala, ne pa tudi, da bi fanta v kar koli prisilila. Saj ni njegova učiteljica ali asistentka njegovega učitelja. Kot kaže, je glavna težava v tem, da je fant učenec na isti šoli, kjer dela tudi Megan, in seks z osebo, mlajšo od 18 let, je kaznivo dejanje, če ima ena oseba avtoriteto nad drugo.

Megan bo pred sodnika stopila 24. septembra in če bo obsojena, lahko za tri leta pristane v zaporu. A vendar kot asistentka trenerja navijaške skupine nad igralci najverjetneje res nima nobene moči.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376