Moskisvet.com
Uspešna ženska - 2

Erotika

Video: s šeškanjem proti odvisnosti in depresiji

A.M.
09. 01. 2013 08.06
9

Zdravniki v Sibiriji naj bi našli uspešno terapijo proti vsakovrstnim odvisnostim – šeškanje! Posvetovalno – kazenske seanse naj bi prinašale izjemne rezultate.

Uspešna ženska - 2
Uspešna ženska - 2 FOTO: iStockphoto

Veliko prebivalcev Sibirije je odvisnih od alkohola in mamil. Dr. German Pilipenko je skupaj s stanovsko kolegico profesorico Marino Chukrovo razvil posebno metodo zdravljenja odvisnosti in depresije, ki zajema psihološko svetovanje in fizično kazen. Skupaj sta uspešno ozdravila že več kot tisoč odvisnikov, v zadnjem času pa k njima prihaja vse več tujcev, uspešno pa sta pomagala tudi številnim zvezdnikom. ’’Paciente šeškamo s palico po zadnjici iz čisto medicinskih razlogov in ne kakšnih sprevrženih sadističnih vzgibov.’’ je pojasnila Chukrova.

’’Jaz sem dokaz, da kontroverzna metoda deluje. Priporočam jo vsem, ki trpijo kakršnokoli odvisnost ali depresijo. Boli kot hudič, ampak mi je povrnila življenje. Brez terapije bi bila že mrtva.’’ je povedala 22-letna pacientka Natasha. Nekdanja odvisnica od heroina se je udeležila že številnih terapij, kjer je psihološkemu posvetu sledila serija 60-ih udarcev s šibo. ’’Že prvič me je bilo neznansko strah in strah ni popustil niti po nekaj mesecih. Z vsakim udarcem zgrabim operacijsko mizo. To je resnično pekoča bolečina in pogosto jokam. Postane mi vroče in res mi je neprijetno, po vsaki terapiji pa vidim, da deluje. Bolečina mi pomaga razumeti nevarnosti v katere sem spravljala moje telo med odvisnostjo.’’.

Odvisniki trpijo zlasti zaradi pomanjkanja hormona sreče ali endorfinov. Takšno šeškanje naj bi stimuliralo možgane k proizvajanju endorfinov, kar naj bi v življenje pacientov ponovno vneslo srečo in zadovoljstvo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376