Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Video: Ko se z jogo ukvarjajo noro seksi dekleta

U.K.
31. 12. 2012 16.08
6

Joga je izjemno priljubljena in ne le zaradi tega, ker koristi zdravju, temveč tudi zato, ker se z njo ukvarjajo seksi dekleta.

Joga v bistvu pomeni združenje zavesti s tako imenovanim 'najvišjim' duhom, kjer se doseže ekstatično stanje (samandhi). V ZDA naj bi jogo prakticiralo okoli 16 milijonov ljudi, ki letno za opremo porabijo 5,7 milijona dolarjev (4,6 milijona evrov).

Zaradi popularnosti joge so bile opravljene številne študije in te so potrdile, da joga zmanjšuje stres, povečuje prekrvavitev in vpliva na boljše počutje. Pomagala naj bi tudi pri določenih spolnih težavah, saj naj bi povečevala libido. Nekateri pa poročajo o močnejših orgazmih, saj naj bi delovala podobno kot tako imenovane Keglove vaje. Tudi zaradi tega naj bi pomagala pri prezgodnji ejakulaciji. Če niste prepričani, da je joga prava telovadba za vas, si oglejte dva videa, ki kažeta, da je joga odlično orožje v boju s stresom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376