Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Več bi že težko pokazala!

N.J.
09. 08. 2013 15.08
15

Elisabetta Gregoraci in Flavio Briatore sta se s svojo jahto odmaknila od vsakdanjega vrveža, da bi si privoščila nekaj oddiha. Med plutjem po valovih ob Costi Smeraldi so jima družbo delali prijatelji in znani gostje, sicer pa se slavni parček rad predaja sončnim žarkom.

Kakor koli že pa so jima paparaci vedno za petami, ne glede na to, koliko pazita na to, da se bosta umaknila na samo, da bi imela nekaj zasebnosti. Paparaci revije Novella 2000 so Elisabetto ovekovečili, ko se je pustila božati sončnim žarkom.

V minimalističnem oranžnem bikiniju je Elisabetta Gregoraci dokazala, da je njeno telo še vedno popolno. Se je pa fotografom nasmejala tudi sreča, saj je Briatorejeva izbranka njihovim objektivom nastavila tudi svojo popolno zadnjico. Najprej, ko je bila na kolenih, nato pa še, ko je ležala na hrbtu. Še boljši pogled na intimne predele pa jim je ponudila, ko je nekoliko razširila noge, da bi si popravila kopalke. Lep pozdrav iz Sardinije!


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479