Moskisvet.com
Jelena

Erotika

Šov po srbsko: najprej si jo je brila, potem pa jo pokazala!

N.J.
30. 09. 2013 10.04
2

Srbska igralka in režiserka gledaliških predstav Jelena Golubović se trenutno mudi v resničnostnem šovu Farma. Za sodelovanje v šovu se je odločila, da bi zaslužila nekaj denarja, že takoj v začetku domovanja na kmetiji pa je dejala, da vedno spi brez spodnjic. Tokrat je to tudi pokazala.

Jelena Golubović, srbska igralka, ki je režirala tudi že kar nekaj gledaliških predstav, je že na samem začetku resničnostnega šova dejala, da vedno spi brez spodnjic. Tokrat pa je šla še korak dlje - pred kamero je namreč razširila noge in to tudi dokazala!

Jelena
Jelena FOTO:

Po prhanju Jelena ni oblekla hlačk, kar je tudi sama povedala, nekoliko kasneje pa se je sproščeno usedla na kavč in razširila noge ter celi Srbiji pokazala svoje mednožje. K sreči je senca padla pod 'pravim' kotom, da se prav veliko ni videlo, vendar pa njeni sotekmovalci niso imeli takšne 'sreče'. Takoj ko so opazili, da deli mednožje z vsemi, so jo opozorili. Prvi, ki jo je opozoril, je bil DJ Marko Vanila, ki ji je dejal: "Prosim te, ni širi nog." Več kot očitno je bilo, da mu je bilo v situaciji, v kateri se je znašel, neprijetno. Jelena pa je nato le ukrepala in skrila svoje intimne dele.

Jelena
Jelena FOTO:

Ni ji nerodno ...

Jelena je na kmetiji že pokazala, da se e sramuje prav ničesar. Pred časom je gledalce in sotekmovalce šokirala, ko se je zaradi gneče v kopalnici kopala in brila - po mednožje0 kar na dvorišču. Oblekla se je v kopalke, namilila, vzela britvico in začela. Najprej si je obrila preponi okoli mednožja, nato pa še noge.

Želi se znebiti dolgov

Kot poroča srbski Kurir, se je Jelena v šov prijavila, da bi zaslužila nekaj denarja in odplačala svoje dolgove. Režiserka je namreč zapadla v hude finančne težave zaradi kredita, ki ga je najela pred nekaj leti. Sposodila si je 25.000 evrov, da bi preko svojega novega podjetja postavila novo gledališko predstavo, pri čemer naj bi jo finančno podprlo tudi ministrstvo za kulturo. Mislila je, da bo nekaj sredstev prejela s strani ministrstva in nekaj s strani sponzorjev ter tako pokrila svoj dolg, a ni bilo tako. Sredstev ni nikoli prejela, njen dolg pa je narasel že na več kot 32.000 evrov. Z zmago v resničnostnem šovu bi tako spet 'svobodno' zadihala - kakor njeno mednožje, očitno.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400