Moskisvet.com
Kendra Wilkinson

Erotika

V javnost pricurljala dva nova seks posnetka!

N.J.
22. 12. 2014 08.23
12

Del porniča iz leta 2005, v katerem skupaj s tedanjim partnerjem 'nastopa' nekdanja Playboyeva zajčica Kendra Wilkinson, so objavili mediji leta 2010. Zdaj je posnetek v celoti na voljo.

Po bitki na sodišču za avtorske pravice je družba Vivid Entertainment dobila pravice za objavo celotnega posnetka. V videu, ki si ga lahko pogledate na njihovi spletni strani, Kendra seksa s tedanjim partnerjem Justinom Fryem.

Z videom naj bi želela Kendra zaslužiti sama, do zdaj naj bi tako zaslužila okoli 680.000 dolarjev (544.000 evrov). Video naj ne bi bil namenjen javnosti in je bil posnet popolnoma zasebno.

»Posnetek je bil objavljen ob popolnoma nepravem trenutku, ko si poskušam urediti življenje,« je komentirala objavo. Kendra sicer trenutno snema resničnostni šov, nedavno pa je bila skupaj z možem v središču pozornosti in je polnila naslovnice tabloidov, ker naj bi jo mož Hank Baskett prevaral s transseksualcem.

A to še ni vse. V javnost je zdaj pricurljal še en video, na katerem pa je Kendra z žensko. Njena prijateljica Jessica Hall je komentirala, da je ta video le odraz njenega avanturističnega življenjskega sloga. "Je poredna punca in video je nastal, ko je življenje še zajemala z veliko žlico. Dobro se je zabavala in mislila, da živi sanje mnogih deklet," je dejala Jessica. "Video se je pojavil, a ne po njeni volji. No, ji pa to ne bo predstavljalo nobene težave. Ne briga je, kaj si mislijo drugi, to bo postavila na stranski tir in živela naprej."
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369