Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Gole in ukradene

S.R.
30. 05. 2012 14.41
21

Očitno se nekateri iz množice škandalov, ki so jih povzročile gole fotografije zvezdnikov, ki jih je nekdo ukradel (ali pa tudi ne) z njihovih telefonov ali diskov, niso prav nič naučili. Tako je v javnost nedavno prišla še ena gola fotografija brazilske manekenke in igralke.

Tokrat se je na spletu znašla precej razkrita fotografija brazilske manekenke in občasne igralke Caroline Dieckmann. Zvezdnice v tovrstnih primerih običajno sprva poskušajo zanikati, da so na bolj ali manj razkritih fotografijah zares one, ko pa javnosti končno priznajo, da gre zares za njih, se poskušajo še izgovoriti, da so jim fotografije ukradli z mobilnih telefonov ali računalnikov.

Carolina je na vse skupaj reagirala malce bolj odraslo, saj ni nikdar trdila, da na fotografijah ni ona, poleg tega pa je zelo hitro priznala tudi, da je svoj računalnik in s tem tudi trdi disk dala nekemu precej sumljivemu računalniškemu strokovnjaku, ki je seveda precej hitro našel njene fotografije. Oglejte si torej nekaj fotografij, na katerih je brazilska manekenka bolj ali manj oblečena.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400