Moskisvet.com
Big Eyes

Erotika

Na strehi je stala in prsi kazala

S.C.
06. 08. 2013 07.37
4

Konec prihodnjega leta v kinodvorane prihaja težko pričakovana biografska drama Big Eyes režiserja Tima Burtona. Ravno te dni se igralska zasedba poti med intenzivnim snemanjem v Kanadi in kot vemo, na snemanjih pogosto pride do kakšnih prijetnih in tudi manj prijetnih, predvsem pa nenačrtovanih pripetljajev. No, tokratni je bil predvsem za moški del zasedbe več kot prijeten.

V Vancouverju, pristaniškem mestu na jugozahodu Kanade, trenutno snemajo biografsko dramo Big Eyes, posneto po življenjski zgodbi zakoncev Keane. Margaret, ki jo je upodobila Amy Adams, ter Walter, katerega igra Christoph Waltz, sta v 60. letih zaslovela kot slikarja s svojimi slikami otrok z velikimi očmi. Prava avtorica je ona, čeprav je dela objavljala pod moževim imenom, a Walter sčasoma začne pobirati zasluge, zaradi česar se sporečeta, ločita in pravico o tem, kdo je avtor slik, poiščeta na sodišču.

Film o ekscentričnih slikarjih bo luč sveta ugledal prihodnje leto, kot rečeno pa so trenutno vsi polno zaposleni s snemanjem. Pred dnevi, ko sta bila ’na terenu’ Burton in Waltz, pa je ekipa doživela pravo sladko in predvsem vroče presenečenje. Na strehi poleg kraja snemanja se je namreč sončilo skoraj golo dekle, ki se je nič kaj sramežljivo nastavljalo … Takih anekdot bi si na delu vsakdo želel, kajne!?

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479