Moskisvet.com
Marlene Morrow

Erotika

Takšne Marlene ne poznate!

N.J.
19. 04. 2014 17.28
5

Marlene Morrow je morda res stara že 60 let, toda pred 40 leti je bila ravno ona tista, ki je krasila aprilske strani revije Playboy. In čeprav so se v 40 letih določene stvari bistveno spremenile, je nekaj res: telo, ki je pred 40 leti predstavljalo predmet poželenja, je seksi še danes!

Marlene Morrow iz Montane je 15. marca praznovala že 60. rojstni dan. Marlene je v otroštvu več let živela v Osaki na Japonskem, kjer je njen oče igral baseball, zatem pa se je preselila v London, kjer je začela služiti denarce kot fotomodel. Odkrili so jo ustvarjalci Playboya in z dvajsetimi leti je Marlene aprila 1974 postala zajčica, ki je krasila velikonočno številko.

Po zajčjem uspehu se je Playmate 1974 preselila v Los Angeles, kjer je nadaljevala delo fotomodela in dobila celo dve manjši filmski vlogi. Zatem pa je plavolasa lepotica potonila v pozabo. Zaposlila se je kot prodajalka v trgovini z oblačili, nato pa so se za njo zabrisale vse sledi. Leta 2006 jo je na ulicah Los Angelesa, kot brezdomko, zagledal in ovekovečil fotograf Paul Zollo.

Da jo hranite v lepem spominu, poglejte, kako seksi je bila pred 40 leti!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479