Moskisvet.com
Prsi

Erotika

Takole na brezplačen žur?!

S.C.
19. 04. 2013 14.10
4

Da bi privabili čim več gostov, so se vodilni nekega nočnega kluba iz Rochesterja domislili prav posebne promocije, s katero pa so poželi val neodobravanja s strani tamkajšnjih prebivalcev, češ da ponižujejo predstavnice nežnejšega spola.

V nočnem klubu Casino Rooms v Rochesterju je vedno vroče, od zdaj naprej pa naj bi bilo še toliko bolj, saj je med tamkajšnjimi prebivalci in potencialnimi obiskovalci zakrožil promocijski material oziroma letak, ki vabi na zabavo, in pričakovano dvignil veliko prahu. Na letaku so namreč fotografije seksi dekoltejev, a še bolj kot te je javnost zmotil poziv na 'party', ki se glasi 'It's not about the size, it's about the presentation'. Gre za to, da se zabave lahko brezplačno udeležijo dekleta, ki pridejo v dekolteju, ne glede na velikost njihovih hribčkov, drugi pa morajo plačati vstopnino. Po mnenju večine so šli organizatorji v želji, da bi privabili čim večji krog obiskovalcev, predaleč, a zagotovo je le redko kateri moški imel kaj  pripomniti. Le kdo se namreč ne bi rad znašel med množico seksi bolj ali manj globokih dekoltejev? Hmmm ...

Oprsja - 7
Oprsja - 7 FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470