Moskisvet.com
obsesija

Erotika

Nova ženska obsesija?!

N.J.
08. 01. 2016 13.33
28

Na Kitajskem ženske množično kupujejo seks lutke za svoje može. Razlog naj bi bil ta, da možje lahko potešijo svoje potrebe tudi v starosti.

seks
seks FOTO: YouTube

Prodaja seks lutk doživlja na Kitajskem pravi razcvet, poročajo tamkajšnji mediji, kupujejo pa jih v glavnem ženske, da bi njihovi možje potešili svoje potrebe, njim pa ne bi bilo treba sodelovati pri tem. Številnim ženskam se menda ne da imeti več spolnih odnosov in se jim zdijo lutke popoln nadomestek zanje. To je tudi razlog, zakaj je recimo samo v mestu Xi'an okoli 2.000 trgovin z erotičnimi pripomočki.

seks
seks FOTO:
Feng, lastnik ene izmed trgovin, pravi, da je leta 1998, ko je začel prodajati prve seks lutke, prodal okoli 100 primerkov, zdaj pa jih proda okoli 1.000 na leto. Po njegovih ocenah naj bi prihodnje leto prodal kar 10.000 lutk, podoben trend pa naj bi beležili tudi v drugih mestih. »Ljudje imajo zadržke glede seksa. Nekaterih se gnusi in o tem nočejo niti govoriti. O svojem spolnem življenju ne govori skoraj nihče,« je dejal. Neki moški, recimo, ga je poklical in mu zaupal, da je njegova soproga dopolnila 50 let in se odločila, da ne bo več seksala. Zato mu je kupila lutko. Kot je moški zaupal, je imel sprva občutek slabe vesti in krivde, nato pa se je navadil, da občuje s plastično 'lepotico' namesto s svojo ženo.

Druga ciljna skupina so, kot pravi Feng, mladi in neizkušeni moški, ki želijo 'vaditi' na lutki, da ne bi razočarali svojih deklet, tretja skupina kupcev pa so samski moški, ki pač nimajo druge izbire. Mnogi med njimi so starejši moški, vdovci, ki si po smrti žene ne najdejo nove partnerice. Nekateri lutke uporabljajo le za potešitev spolnih želja, drugi se z njimi menda celo pogovarjajo in se do njih vedejo, kot bi bile partnerke: oblačijo jih v obleke (tudi od recimo pokojne žene), jo posedejo za mizo med obedom, skupaj popijejo čaj ...

Nekatere lutke so dostopne že po resnično nizkih cenah, cene tistih, ki so bolj resničnega videza (in otipa), pa se lahko zavihtijo celo do 1.000 dolarjev ali več. 

seks
seks FOTO:

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497