Moskisvet.com
Ženska na kolenih pred moškim

Erotika

Sredi parka ga je oralno zadovoljila - za burek!

J.V.
27. 02. 2015 08.46
15

»Ko sem hotel vstopiti v pekarno, je do mene pristopila neznana ženska in me ogovorila. Nisem je dobro slišal in sem jo vprašal, kaj želi. Mislil sem, da potrebuje denar, a mi je odgovorila, da je lačna in da me bo oralno zadovoljila, če ji kupim burek,« pripoveduje vznemirjeni mladenič, ki se je odločil, da svojo šokantno zgodbo deli z javnostjo.

Ženska na kolenih pred moškim
Ženska na kolenih pred moškim FOTO:

Anonimni mladenič iz Beograda se je znašel v številnih srbskih medijih, potem ko se je odločil, da z javnostjo deli, kaj se mu je pred kratkim pripetilo in kako je postal moški, ki ga je sredi parka in belega dne, oralno zadovoljila neznana ženska, on pa ji je kupil burek.

»Samo pomislite! Jaz sem bil v popolnem šoku! Nisem mogel verjeti, kaj slišim. A, tako kot vsak moški, sem se moral tudi sam prepričati, za kaj gre. Vprašal sem jo, kje lahko to opraviva, na kar mi je odgovorila, 'Tukaj!'. Lahko verjamete?«

Na koncu ji je kupil burek in odšla sta vsak svojo pot.
Na koncu ji je kupil burek in odšla sta vsak svojo pot. FOTO: Thinkstock

Kot pravi, sta se usedla na eno od bližnjih klopi v parku, kjer mu je odpela zadrgo in se takoj 'vrgla na delo'. Oklevala ni niti za sekundo. »Pokleknila je in pričela. Jaz sem okamenel in in šele takrat mi je postalo jasno, kaj se pravzaprav dogaja. Ljudje so se sprehajali mimo in vse so lahko videli. Jaz sem umiral od sramote, nisem vedel, kdo me je prisilil v vse to. In spolne bolezni in vse ... le kaj sem mislil?«

O tem, kako so se na šokantno dogajanje odzvali mimoidoči, pravi, da je bilo slišati nekaj komentarjev. »Ženske so obračale glavo, en moški mi je rekel, da sem car. Neka babica naju je pričela preklinjati. In čeprav mi je bilo na začetku zanimivo, sem spoznal, da mi tega ni bilo treba.« Pravi, da je vse skupaj trajalo približno pol ure, na koncu pa je nesrečni ženski kupil burek in jogurt.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369