Moskisvet.com
Spogleduje se z vami - 5

Erotika

Spogleduje se z vami

U.K.
08. 09. 2012 17.13
6

'Flirtanje' je neke vrste predigra prvega zmenka. In za moške je igra precejšnja neznanka, saj so precej negotovi pri branju govorice telesa.

Pri koketiranju je govorica telesa ključnega pomena. Če je ne znamo prebrati, potem lahko spregledamo signale, s katerimi se spogleduje z nami, ali pa si jih napačno raztolmačimo in njeno prijateljsko vedenje avtomatično preberemo kot dejstvo, da želi z nami v posteljo.

Spogleduje se z vami - 2
Spogleduje se z vami - 2 FOTO: Facebook

Žal nekih univerzalnih znakov kako pravilno razbrati flirtanje ni in morda je najbolje, da se pač prepustimo občutkom in jim poskušamo zaupati. Vendar le obstajajo določena pravila in dejstva o flirtanju, ki jih je vsekakor dobro poznati.


Osebe, ki znajo flirtati dobijo največ pozornosti

Raziskave so pokazale, da ni nujno, da je oseba najlepša, da dobi največ pozornosti. V povprečju naj bi oseba, ki pošlje 35 spogledljivih signalov na uro, bo v tem času dobil štiri romantične priložnosti. In če se 35 signalov sliši veliko, naj povemo, da jih dober spogledljivec, pošilja nenehno. Med signale spadajo tudi: nagnjenje glave, dotikanje roke, rahel nagib proti osebi s katero flirta in tako naprej. In mnogi to počnejo čisto nagonsko.

Trije pogledi
Obstaja pravilo, da so potrebni trije bežni pogledi proti osebi, da ta ugotovi, da se z njo spogledujete. Se pravi, če vas oseba pogleda trikrat ali celo večkrat, potem je to lahko pokazatelj, da ste ji všeč. Dober trik je tudi, da poskušate zadržati njen pogled od dve do tri sekunde. Če se to zgodi, je pokazatelj še močnejši. Neromantični pogled namreč traja v povprečju le okoli 1,18 sekunde.

Nasmeh z vranino nožico
Vranina nožica so manjše gubice v kotičkih oči in so pokazatelj ali se oseba resnično smeji, ali pa je samo vljudna. V bistvu nasmeh brez teh gubic pomeni nasmeh samo z usti, ki je le redko pristen. Ta navadno pove, da se oseba v bistvu ne želi pogovarjati z vami.

Smer stopal
Če so stopala osebe obrnjena proti vam, potem je to dober znak, da se ta oseba za vas zanima. Če so stopala nekoliko pomaknjena navznoter, eno proti drugi, je to še boljši znak, saj pomeni dostopnost, celo ranljivost. Se pravi, posredno pove, da ste tej osebi všeč.

Zdravje
Prav neverjetno je, da so študije pokazale, da je flirtanje dobro za vaše telo. Ljudje, ki veliko flirtajo, imajo več belih krvničk v telesu in tako močnejši imunski sistem.

Pretiravanje
Zmeraj je dobro imeti zdravo mero pri vsaki stvari in to velja tudi za spogledovanje. Najbolj pogosto napako, ki jo naredijo ljudje je, da pretiravajo s strmenjem v oči, kar zna biti prej strašljivo kot seksi.

Internet
Ljudje smo na internetu precej bolj sproščeni, prav gotovo zaradi določene mere anonimnosti. Preko spleta je lažje flirtati z neznanci in se prepustiti seksualnim fantazijam in to vse relativno brez velikih posledic, če ne štejomo zalezovanja itd. In v to spadajo tudi gole ali napol gole fotografije, ki so pravi spletni fenomen.

Na sto tisoče deklet redno objavlja amaterske fotografije in to pogosto storijo tudi gole ter tako koketirajo z milijoni ljudmi po vsem svetu. Tako kot 'iPhone' dekleta v priloženi galeriji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470