Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

19-letnica vzburja moške

N.J.
27. 08. 2013 08.12
21

Seksi Beth Humphreys je nedavno pozirala za Nuts, na fotografiranju pa je dokazala, da praktično ne obstaja položaj, v katerem ne bi bila videti popolna. Njenim zapeljivim oblinam bi se le stežka uprli. No, morda bi koga odvrnila le njena starost ...

Beth Humphreys je še ena tistih lepotičk, o katerih bomo še veliko brali in slišali. Je mladi britanski fotomodel, pozirala pa je že za veliko znanih revij, kot so FHM, Front, Nuts in Loaded. Rodila se je 1. januarja 1994, pri 19 letih pa je ponosna lastnica modrčka s košarico velikosti E. Čeprav se mnogi naslajajo prav nad njenim velikim oprsjem, si sama želi, da bi bile njene prsi manjše. Razlog pa: bolečine v hrbtenici, perverzne misli moških, oblačila visoke mode stojijo bolje na ženskah z manjšim oprsjem, veliko oprsje jo ovira med vadbo v fitnesu, s težavo najde primerne kopalke ali spodnje perilo.

Kot je povedala v intervjuju za The Blemish, je v svet glamurja zašla 'pomotoma'. "Pozirati sem začela za zabavo, da bi med študijem zaslužila nekaj denarja. Še sanjalo se mi ni, da bom v tako kratkem času prišla tako daleč," je dejala. Še vedno pa je odločena, da bo nadaljevala s študijem. Sprva je sicer nameravala študirati kemijski inženiring, sedaj pa si je premislila. Odločila se je za študij ekonomije in financ.

Sicer pa je Beth razigrana najstnica, ki obožuje zabavo. Kot sama pravi, rada srkne kakšen kozarček preveč, je polna energije in vedno nasmejana. Preluknjati se je dala že obe bradavički, a sta se obe luknji že spet zacelili, njeno najljubše darilo, ki ga je kadar koli prejela od katerega koli fanta pa so bile palačinke in rože. "Majhne pozornosti mi pomenijo veliko več kot kaj drugega," dodaja.
 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479