Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Spet jo je pokazala ...

S.R.
16. 07. 2012 12.30
9

Seksi pevka Rihanna pač uspe pritegniti pozornost kjer koli se že pojavi, pa tudi če si tega ne želi. Na desetine milijonov prodanih albumov (in seveda milijoni na računu), razprodani koncerti, občasne vloge v filmih in seveda seksi telo so pač zagotovilo, da je oseba vseskozi zanimiva za medije in Rihanna ni izjema.

24-letnica je v kratkih nekaj letih uspela osvojiti glasbeno občinstvo po vsem svetu, hote ali ne pa je zelo zanimiva tudi zaradi svojega seksi telesa, ki ga zelo rada pokaže na ogled. Pevka pa kljub svetovni slavi nikdar ne pozabi na svoje korenine in se zelo rada odpravi domov, na otok Barbados, ki ga je pri 16-ih letih zapustila in se odpravila v ZDA iskat slavo.

To ji je seveda odlično uspelo, saj jo je revija Time letos razglasila za eno izmed najbolj vplivnih oseb na svetu, slabo pa ji ni šlo tudi po finančni plati, saj je med majem 2011 in majem 2012 zaslužila kar 53 milijonov ameriških dolarjev, kar jo že sedaj uvršča med največje zaslužkarje letošnjega leta.

Kot omenjeno, pa veliko pozornosti dobi tudi zaradi svojega telesa, ki ga rada pokaže tako na odru kot izven njega. Tako je bilo tudi nedavno, ko se je Rihanna znova odpravila na rodni Barbados, kjer je na plaži uživala v športnih aktivnostih, drugi obiskovalci pa v njenih oblinah.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376